Hol voltatok/hova mentek idén nyaralni? Sok választ! : )
Figyelt kérdés
Meséljetek részletesen, hogy milyen volt! :)2011. aug. 5. 19:04
11/41 anonim válasza:
Nem voltam nyaralni, nincs penz. Ja, de voltam, 1 napot veresegyhazan a baratnomnel, akkor kimentunk a tohoz pancsolni. :) Az jo volt, csak kicsit keves.
12/41 anonim válasza:
Szia!
Most 15-én fogunk menni egy hétre Erdélybe a párommal. Csíkszereda, és környéke. Ha visszajöttünk mesélek:) Te merre jártál, vagy merre fogsz?
13/41 anonim válasza:
Mi nem szoktunk menni, a pénz miatt. :(
14/41 anonim válasza:
Erdély nagyon szép, olcsó és szeretik a magyarokat.csikszereda és környékét mi is bejártuk.egy élmény.
16/41 anonim válasza:
az előző vagyok mindenki magyarul beszél.pontosan 1 éve voltunk ott, azon a környéken.
17/41 anonim válasza:
Crikvenica (Horváto.) 1 hét, Malaga-Fuengirola 2 hét, belföld: Tisza-tó, Mátra pár napokra, és EFOTT az is jó volt:D
18/41 anonim válasza:
Nincs pénz, munkanélkül vagyok. De vettem egy útikönyvet Rómáról és azt olvastam. Fejben utaztam és csodaszép volt. Próbáltad már?
19/41 anonim válasza:
Mi 15-töl megyünk sárvárra a két kis gyerekünkkel!Én is reménykedek a jó időbe:)
20/41 anonim válasza:
Nem voltam sehol és nem is megyek sehova.
Fantasztikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!