Hova mentek idén nyaralni? És mennyiért?
Jah, azt kifelejtettem, hogy 1 hétre megyünk
második voltam
A szüleimhez. Útiköltség 3 ezer huf két főre, szállás és all inclusive ellátás ingyenes. Bónusz a reggeli torna 6:30-kor kapával és locsolókannával végzett aerobicgyakorlatok. A stresszes idegek megnyugtatására 1 db macska igényelhető, aki órákig tűri a simogatást. Utána levezetésképp 1 db kölyökkutya eldobálható teniszlabdákkal.
Két hétre megyünk, alig várom :)
* második vagyok
Az ár úgy van, hogy 2 személy esetén augusztus 20. előtt 3000 ft/fő/éj. Augusztus 20 után 2500 ft/fő/éj. Mi huszadika előtt megyünk, de mivel visszatérő vendégek vagyunk ezért a 3000 ft/fő/éjből engedett egy kicsit.
Ha többen mentek, legalább 3-4 fő, akkor gondolom marad a 2500 ft/fő/éj ár, hiszen kitöltitek a nyaralót teljes mértékben.
Pár házzal arrébb van egy disco, az utca végén van a szabadstrand és egy üzlet is. Szerintem nagyon hely, ennyi pénzért meg főleg! Csak ajánlani tudom. :)
nagyon jó hely *
Bocsi, kimaradt.
köszönöm szépen nagyon kedves vagy:))
örülök,hogy vannak még ilyen emberek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!