Hova mész idén nyaralni? Pontos helyet írj, ne csak országot, ha külföldre mész!
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 17:12
11/17 anonim válasza:
horvátországba és a kanári szigetekre.
12/17 anonim válasza:
Ausztriában voltunk a Dachstein hegy lábánál, Annaberg am Lammertal-ban. Megyünk még Szlovéniába, Bled-re.
13/17 anonim válasza:
Firenze, Marseille, Lyon, Genf, Bern, Zürich (repülés előtt-után még Milánóban és Bázelben is lesz egy éjszaka). Firenzében már voltam, imádom, a többiben még nem voltam :)
14/17 anonim válasza:
Mindenki ilyen kicseszettül gazdag,hogy ilyen fullos helyekre mentek!?
;)
16/17 anonim válasza:
Kedves kérdezlpő!
Csak mem randizni,akarsz? Ha igen otthon találkozunk és megbeszéljk bova menjünk.
17/17 anonim válasza:
Én már voltam Horvátországban Zaboric-ban és még megyünk Olaszországba egy Velence melletti falucskába:) mindkettő öt-öt nap volt és lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!