Több diplomával rendelkezők! Hány évesen szerezted meg a második diplomádat? Tervezed, hogy külföldre mész dolgozni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 06:17
1/4 anonim válasza:
24 évesen, az alapszakot követően mesterképzésen. Nem akarok kimenni külföldre, de örülnék, ha itthon összejönne valami, mert egyelőre még csak nézem az álláslehetőségeket.
2/4 anonim válasza:
26 évesen a 2. Alapszak, aztán erre 38 évesen egy szakirányú továbbképzés szerzése, majd még egy alapszak elkezdése :-)
Hiába, ha valaki tanulásfüggő....
Ja és ezeket mind munka és/vagy gyerekek mellett végeztem már. (Csak mielőtt valaki elkezdene hümmögni.)
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok, nem tervezem a külföldet. - ez lemaradt.
4/4 A kérdező kommentje:
"Hiába, ha valaki tanulásfüggő....
"
Azt hittem, hogy én vagyok egyedül ilyen :D. A kollégáim is azt mondják, hogy nem vagyok normális, hogy ennyit időzök a dolgokon. Én most fejeztem be egy alapképzést és kezdek bele egy szakirányú továbbképzésbe majd szeretnék még egy alapképzést vagy szakirányút vagy OKJ-t.
2013. szept. 11. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!