Ti elmennétek a helyemben ide nyaralni?
Figyelt kérdés
Régi vágyam eljutni a tengerpartra és úgy néz ki, barátnőmmel és az ő szüleivel el tudnék menni 2 hétre, ráadásul még a zsebpénzemből is futná rá.
Egy apró gond van csupán, ők kimondottan naturista kempingbe szándékoznak menni /lakóautóval/.
Anyám hajlana rá, hogy elengedjen, de ha megtudná, hogy ez ilyen hely biztosan szívbajt kapna.
Kissé szégyellős vagyok tény, barátnőm szerint csak az első nap lenne fura utána tök természetes lenne ruha nélkül...
Fogalmam sincs mi legyen, mennék is meg nem is. Tudnátok valami értelmes tanáccsal szolgálni?
17 vagyok és lány.
2016. jún. 28. 17:19
11/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük és azt mondták, őket nem zavarná, ha velük mennék. Rendesnek tűntek, ismerem őket egy ideje.
Még gondolkodok rajta.
2016. júl. 7. 18:12
12/14 anonim válasza:
Menj el! Igaza van a barátnődnek. Lehet hogy most furcsa, de ha megízleled a ruhátlanság szabadságát, nagyon fog tetszeni. Más most így gondolni rá, és más lesz majd, ha ott leszel.
13/14 A kérdező kommentje:
elmentem. haha
Örök élmény marad :)
csak anyám meg ne tudja
2016. szept. 3. 13:32
14/14 anonim válasza:
Jól tetted. Remélem élvezted a ruhátlanság adta szabadságot. Anyáddal meg ne törődj, aki nem próbálta, annak nincs joga véleményt alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!