Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova vándoroljak ki?

Hova vándoroljak ki?

Figyelt kérdés

Egyelőre az alábbi városokat néztem ki:

London, Zürich, Amsterdam, Koppenhága

Szempontok:

- legyen minél több magyar

- viszonylag élhető/boldog környezet

- viszonylag közel magyarországhoz

- jó fizetés az informatiai szférában

- preferált a jó időjárás, angol nyelv használata

Szerintetek melyik lenne a legjobb választás és miért??

(más ötletek is jöhetnek)

2016. jún. 6. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha minel tobb magyart akarsz magad kore (ne aggodj, ez a kint leted elso heteiben el fog tunni, es ha magyar szot hallasz, inkabb elbujdokolsz) akkor London. A tobbinel a mindennapi elethez fog kelleni az adott nyelv, maskulonben nem lesznek kinti kapcsolataid.
2016. jún. 6. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
maradj itthon a seggeden
2016. jún. 6. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:

2#-es

Ugyan miért?

2016. jún. 7. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
mert mindenhol idegen leszel - lehet, hogy több pénzed lesz, de az, amit pénzen nem lehet venni, fokozottan és megoldhatatlanul hiányozni fog
2016. jún. 7. 09:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy idegen leszek, de legalább lehetőségek állnak majd előttem..

Nem egy hülye ország oligarcháinak és hűbéres vezetőinek öncélú döntéseitől fognak függni a mindennapjaim és legalább nem akarnak majd minden területek kizsigerelni....

S ha magyarokkal találkozom, legalább olyanokkal fogok, akik életük egy pontján azt mondták, hogy "nekem elegem van ebből a rendszerből és nem leszek egy olyan idióta, akit napi szinten vezetnek meg, mint az otthon maradottakat..."

2016. jún. 7. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Négyesnek igaza van.

Hidd el így van.De úgyse fogsz hinni senkinek akkor menj és éld meg hogy mindenhol csak másodrendű leszel.

8 éve élek külföldön.

2016. jún. 7. 14:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha igazán segíteni akarsz, akkor inkább azt írod meg, hogy hova ne menjek ki, ahol te ezt így érzed..

Mert az hogy lelépek ebből az idióta országból, idióta, intoleráns emberek és korrupt politikusok társaságából az szinte már biztos.. És lehet én sosem leszek teljes jogú állampolgár sehol, de talán egyszer a gyerekeimnek lesz esélye egy sokkal jobb életre..

2016. jún. 7. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

6os.

Olaszország.

2016. jún. 7. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi! Oda nem is igazán terveztem..

Egyelőre csak a fenti 4 város játszik, de persze jöhetnek még más tippek, akár európán túliak is..

2016. jún. 9. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!