Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova lenne érdemes hétvégén...

Hova lenne érdemes hétvégén elmenni?

Figyelt kérdés

Valami utazást szeretnék itt az országon belül,valami olyat,ahol jó kilátás van,esetleg valami vár vagy romok,ahol lehetne kirándulni és van látni való órákig.

Esetleg valami más.hova lenne érdemes elmenni,ti hova mennétek,mit néznétek meg az országban?

Azt sem tudom,hogy merre induljak.de mindenképpen valami várat kastélyt szeretnék.. A romvárnál csak azért félek mert azt kb fél óra alatt megjárja az ember meg nincs ott igazán semmi és az hamar vége lenne. Nem mindennapit szeretnék,ami kikapcsolja az embert a meg szokottból.

2016. ápr. 11. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Én Visegrádot javasolnám. Királyi vár, Dunakanyar,gyönyörű panoráma és a hegytetőn egy bobpálya is van, amit igazán érdemes kipróbálni :-) esetleg mehettek Bp-ről hajóval.
2016. ápr. 11. 10:28
 2/2 anonim válasza:
szilvásVárad Miskolctól nem messze a bükki Nemzeti Park-nál sok érdekes dolog van de inkább kirándulás,és nyugalom vár rátok,vagy rád van ott kajálda és szálloda is. de szerintem amit érdemes ott megnézni az ősember barlang egy ideig felvisznek vonaltal onnan tovább sétáni kell. ha kifizeted a vonat jegyet ha nem sétáhatsz tovább
2016. ápr. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!