Juuzou suzuya kérdése:
Ugyebár a repülőkön és a vonatokon van wc, és a gané (kaki, pisi) az hova kerül?
Figyelt kérdés
#utazás #hüjeségek
2016. jún. 3. 20:22
1/20 anonim válasza:
Nyugi, nem pottyantós WC-k. :-) gondolom ugyanolyan tartályba kerül mint a mobil wc-knel hogy van benne valami folyadék, aztán a leszállás után cserélik.
2/20 anonim válasza:
Ja en a repülőről írtam, a vonatot nem tudom.
3/20 anonim válasza:
Igen tartályba. Az újabb vonatokon is ez van már.
4/20 anonim válasza:
A régebbi vonatokon a sínekre, az újabb vonatokon és a repülőkön tartályba.
5/20 anonim válasza:
Ez a vonaton a sínekre ürül dolog kamu.. Képzeljétek már el végig lenne szarva az ország.. Lakott terület is akár.. vagy akkor olyankor nem lehetne wczni? Baromság.. Minden vonaton, repülőn sőt még a lakóautókban is van tartály, ha megtelik lezár és akkor nem lehet addig használni, amíg ki nem űrítik (vonaton ki írják, hogy másik wc-t használjon). Az űrítésre pedig szabályok vannak nyilvánvalóan..
6/20 anonim válasza:
Pont tegnap utaztam IC-n (Inter City-n) és oda lement a sínre minden. Szóval Budapest-Szeged közt ne nagyon járkálj a vágányon! :D
7/20 anonim válasza:
#5 Látom te sem utaztál még vonaton életedben.
8/20 anonim válasza:
#5: Miért lenne kamu? Nézd már meg a MÁV személykocsijainak jó része 1970-80 közt készült, nem volt tartály erre a célra azokon és felújításuk után sem lett téve be.
Ha nem hiszed nyisd meg google-t és a képkeresőbe írd be "máv wc". (Csak azért nem csatolok ide képet róla mert gusztustalan lenne.)
De egy érdekes cikk:
"A MÁV és a higiénia: még húsz évig piszkítanak maguk alá az utasok"
"Zárt rendszerű mellékhelyiséggel a magyar vasútnál futó 2800-2900 személyszállító járműből 402 rendelkezik – árulták el lapunk kérdésére a MÁV-Startnál. Vagyis mintegy 2400-2500 vagon még mindig a hagyományos, sínek közé pottyantós rendszerű vécével van felszerelve. Lecserélésük határidejét semmi, egyetlen uniós vagy hazai rendelkezés sem írja elő."
( [link] )
9/20 anonim válasza:
# 5 legközelebb ha vonaton utazol, menj el a WC-be es nyomod meg a "lehúzó" gombot. Atnézhetsz a WCn es láthatod majd a sínfákat elsuhanni.
10/20 anonim válasza:
És szerintetek ezt az ÁNTSZ hagyná? Ez baromira fertőzésveszélyes dolog.. És szerintem ember nincs, aki ténylegesen látott már szart a sínen :) Meg abba is belegondolhattok, hogy akkor akár a Keletin és lehetne kaksi fél méterre a várakozó emberektől, hisz ott is lehet űriteni... Badarság Urban legend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!