#10: Na kiderült végül-is egy fővárosi proli vagy. Vonatot is csak HD-ba láttál a TV-n keresztül. A tények azok viszont makacs dolgok, még mindig oda pottyan le és ott van ÁNTSZ ide ÁNTSZ oda.
2016. jún. 3. 21:44
12/20 anonim válasza:
Én ezt nem tudom/akarom elhinni :D
2016. jún. 3. 21:53
13/20 anonim válasza:
A régi vonatokon a wc-ben ki van írva, hogy az állomáson ne használjuk a wc-t. Direkt azért, hogy ne az állomásra menjen a kaki, pisi.
De amúgy annyira azért nem kell kiakadni. Szerintem elég ritka az ha valaki a vonaton végzi el a nagydolgát. Legtöbben csak pisilni járnak.
Meg amúgy is, van egy csomó vadon élő állat is, pl őzek, rókák, vaddizsnók, ők se wc-be kakilnak. :)
2016. jún. 3. 21:54
14/20 anonim válasza:
így-így, ahogy már írták: állomáson nem volt szabad használni a vonatok wc-jét, amúgy menet közben a sínekre ment minden. A repülőkön tartályba megy :)
2016. jún. 3. 23:00
15/20 anonim válasza:
Hát igen, a valóság fájdalmas. Ebben nem hinni kell, ez tény. 4 évig jártam vidéki egyetemre, hetente utaztam 2x4 órát vonaton. Volt párhoz szerencsém, kis dolgot, nagy dolgot is csináltam és láttam elsuhanni a síneket mindannyiszor. Emellett télen kifejezetten kellemetlen, hogy guggol felette az ember és fúj be a mínusz 5 fokos levegő, mert az a kis luk takaró nem jól szigetel. :D Régen tényleg ki volt írva, ma már nincs, de ez kb íratlan szabály, hogy "álló vonaton nem mész wc-re".
2016. jún. 3. 23:01
16/20 anonim válasza:
Tegnap olvastam itt egy kérdést, hogy valakinek a fején landolt, s talán repülőből.
Nos, a mai repülőkön vagy egyáltalán nincs illemhelyiség, vagy teljesen zárt rendszerű.
A vonatokon pedig az első wc-k megjelenésétől a mai napig a sínekre potyog. A korszerű motorvonatokon zárt rendszerű.
2016. jún. 3. 23:21
17/20 anonim válasza:
A régi wc-ken igenis a sínekre megy, ha nem hiszed el szállj vonatra és magad megnézheted.
Állomáson nem lehet használni, pont ezért, hogy ott ne legyen tele wc-zve a sín.
De azért nem látsz a síneken semmit, mert mikor megy a vonat elég gyorsan és kimegy a cucc, az szinte "elszóródik" a gyorsaság miatt, másrészt le is bomlik.
Nem urban legend, valóság...
2016. jún. 4. 00:45
18/20 anonim válasza:
"mikor megy a vonat elég gyorsan és kimegy a cucc, az szinte "elszóródik""
Az állomásokon meg jönnek azok a vasutasok, akik egy nagy kalapáccsal kocogtatják a kerekeket.
Csak a rákötött sz@rt vésik le róla...
:)
2016. jún. 4. 03:34
19/20 anonim válasza:
Repülő: evidens h tartályba. Egyszerűen légellenállási okok miatt is nincs lyuk a gépen. Nem beszélve a légnyomásról olyan magasan. Kimèsz és megfulladsz a wc-n :D Tartály. A vonatokon magyarosrszágon a többség ahogx írták a sínekre ereszt. Sajá szememmel láttam nem egyszer. Egy cső lefele a kagylótól a sínekre. És látod elshunanni a talpfákat szó szerint. Ezért is álló vonaton, állomásokon nem szabad a wc-t használni. Persze az ujabbaknak mar tartálya van... sztem ez logikus kérdés ha jól meggondolod...
2017. jan. 19. 22:47
20/20 anonim válasza:
Igen, a kulhanek a vágányközben landol. Gondolom szétcsattan. Persze léteznek rendkívül szívós kulhanekek, többb-napos szerencsétlenkedés után, masszívra nőtt kőkemény játékosok, ha nem megy túl gyorsan a vonat, ezek talán egy mókust is agyonütnek.
Kicsit primkó, de hát nekünk ez jutott. Azt mondják, a 2030-as években tűnhetnek el teljesen ezek a szerelvények. Mármint, ahol a vágányra fröccsen a játék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!