Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mennétetek nyaralni?

Hova mennétetek nyaralni?

Figyelt kérdés
21 és 22 évesen elmernétek menni úgymond " egyedül" messzebre? Gáz a buszos csoportos utazás? Repülőn még nem utaztam,nem is igazán utaznék az esetleges terrorveszély miatt vagy az ehhez fűzödő teendők miatt. Még eltévednénk :D viszont utaznék Miamiba vagy hasonló helyekre. Itt európán belül van olyan hely, amikor itt tél van ott tavasz/nyár van? Európán belül hova lenne érdemes elutazni? Franciaországot és környékét neztem.
2016. máj. 16. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem mentek Ciprusra? Gyönyörű ország. Tengerpart,pálmafák stb.... Azt a pár óra repülőutat kilehet bírni. Közvetlen megy oda Wizzair gép. Különben ne hagyd ki a repülést,a legbiztonságosabb közlekedés! A terroristák meg nem jutnak fel,nagyon szigorúan ellenőrzik. S ez egy hatalmas élmény.
2016. máj. 16. 10:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Ketlem,hogy esélytelen a feljutásuk.. 2001. Szeptember 11. Bár nyilván azóta sok minden változott repuléses utazás terén nyilván biztonságosabb az ellenőrzés,de utazhatnak úgy,mint hétköznapi ember a gepen meg bekattanhat és kikelmagából,akkor az a biztos vég..

Amondó vagyok,hogy ha lenne valami " ügyintéző" aki az elejétől a végéig elkisér,intéz mindent, vagy valami tapasztalt felnőtt, akkor simán belevágnèk ebbe a repülésbe is akár.

2016. máj. 16. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Az hogy huszonévesen a mai világban valaki ennyire élhetetlen nekem teljesen hihetetlen.

Mi a szarhoz kell ügyintéző? Veszel egy repjegyet, foglalsz egy szállást, ez így egyben kb 1 óra internet mellet és mész.

A busz is veszélyes, mostanában koboldok jutnak fel a buszokra és széttépik a turistákat.

Hány éves vagy? 8-9?

2016. máj. 16. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Még Európát sem ismered, de Miamiba mennél? Egyáltalán milyen céllal utaznál? Kultúrális (városnézések, stb) vagy punnyadás valahol egy tengerparton:

Mondjuk Miaminek sok kulturális értéke nincs. Ha olyan helyre mennél, ahol nyár van, mikor itt tél, akkor menj Ausztráliába, Új Zélandra.

Úgy tűnik, fogalmad sincs, mit akarsz, a lényeg, hogy külföld legyen:)

2016. máj. 16. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

Europan belul (pontosabban az EU-n belul, es annal is pontosabban Franciaorszagon belul) van ilyen hely, itt nalunk, de otthonrol minimum 13 ora repulout. 2 ora Parizsig, onnan meg 11. Szinte havonta repulok, gyerekkel is, eddig egyszer sem zuhant le egyik gep sem. Terroristak sem voltak.

Europai kontinensen busszal elerheto modon nem nagyon tudok ilyen helyet. A Kanari szigetekre is repulni kell. Telen a francia rivieran sincs alapesetben 4-5 foknal tobb.

2016. máj. 16. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Amugy anyukam aki 64 eves es egy nyelvet sem beszel a magyaron kivul, minden tovabbi nelkul kijutott ide atszallassal, szoval nem igazan ertem hogy mi a gondotok...
2016. máj. 16. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy 2001 előtt nem repültél, mert akkor nem írnál ekkora süketségeket. Azóta nagyon szigorú szabályok szerint engedik fel az embereket a gépre, ami régen nem volt. Persze vannak ezen a téren elmaradott országok (pl Egyiptom). Buszon könnyebben robbanthatnak. Tényleg fura, hogy 21 éves vagy, én ennyi idősen simán repültem, hiszen minden ki van írva, hogy merre kell menni. Ha valamit nem tudsz, akkor megkérdezed. Azt inkább nem kommentálom, hogy ha jönne veled egy felnőtt. 21 éves vagy, könyörgöm!

A szigetek leginkább repülővel megközelíthetők, bár vannak egyéb megoldások, pl: Budapestről megy Athénba busz, onnan kimész taxival a kikötőbe, Pireuszba, onnan 6 órás hajóút Krétára, Heraklionba. Általában éjszaka jár ez a hajó. De Krétára is inkább júniustól érdemes menni.

2016. máj. 16. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:

@#5 Azért egy repüléstől ódzkodó embert Reunionba (vagy St Martinbe, Saint Barthélemy-be, ki tudja) küldeni nem jófejség.

A kérdésre válaszolva: tessék először tájékozódni, buta turistának lenni kifejezetten ciki.

2016. máj. 16. 11:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Te meg ne utazz sehova. Eletkeptelen vagy.
2016. máj. 16. 11:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rosszul sikerült a kérdés, de tényleg elég szerencsétlennek állítottad be magad. 22 évesen nem tudni megszervezni egy utat....Sokan már családot alapítanak olyankor, világot járnak, 23 évesen én tökegyedül kiköltöztem külföldre, mindent magamnak intéztem, még kérdéseket sem kellett feltennem, mert minden megtalálható a neten.

Repülésről annyit, hogy naponta több mint 8 millió ember repül, évente több mint 3 milliárd repülő utas van, szerinted mégis mitől kell félni?

Téli hónapokban max gyenge tavaszi időt találhatsz Európa legdélebbi részein. 15 foknál ritkábban van meleg. Délután 5-kor besötétedik, utána meg jó ha max 10 fok van.

Ha pedig nyári időt szeretnél télen, akkor csak a déli féltekén, vagy az egyenlítőtöl északra max 2500 kilométeren belül keresgélj.

2016. máj. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!