Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mennétetek nyaralni?

Hova mennétetek nyaralni?

Figyelt kérdés
21 és 22 évesen elmernétek menni úgymond " egyedül" messzebre? Gáz a buszos csoportos utazás? Repülőn még nem utaztam,nem is igazán utaznék az esetleges terrorveszély miatt vagy az ehhez fűzödő teendők miatt. Még eltévednénk :D viszont utaznék Miamiba vagy hasonló helyekre. Itt európán belül van olyan hely, amikor itt tél van ott tavasz/nyár van? Európán belül hova lenne érdemes elutazni? Franciaországot és környékét neztem.
2016. máj. 16. 10:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#8-as: tudom, de ha elolvasod a kerdeset akkor latod hogy olyan helyet keresett ahol telen nyar van. Erre irtam hogy Europan belul csak ezek a helyek vannak, esetleg a Kanari szk. De oda is repulni kell. Merthogy Del-Europaban telen nem talal olyan helyet ahol akkor jo ido van, az is tuti.

Es erre irtam azt is, hogy nem veszes. Alapon nalam repulesfobiasabb ember szerintem nem letezett a foldon, megvallom meg most sem vagyok nyugodt az utak elott, de ma mar megszoktam es repulok (mondjuk amiota itt elek azota mas lehetosegem nem is nagyon van). Nyilvan ha az van megirva a nagykonyvben akkor megtörténik, de sokkal nagyobb az eselye annak, hogy az ember fejere essen egy feltegla, mint hogy valami baj legyen utkozben...

2016. máj. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!