Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » El Camino-ra mit vittetek...

El Camino-ra mit vittetek hálóruhának?

Figyelt kérdés

Hálózsák kell, az ok. De miben aludtatok? Nőként kérdezem, ősszel megyek. Sok listát, tanácsot találtam, de erre nem találtam választ.

A másik gondolatom, hogy praktikus lenne-e eldobható bugyit vinni, hogy azt legalább ne kelljen mosogatni meg cipelni a szennyest. Olvastam, ha nem szárad meg, a hátizsákra lógatják a ruhákat. De nem szeretném, hogy a bugyim fityegjen a hátizsákon.... Mi a véleményetek, ill. a tapasztalatotok?

Köszönöm előre is!

2016. máj. 6. 20:21
 1/4 anonim válasza:
Nyáron voltam, pólóban és pamut nadrágban aludtam. Pizsama/hálóing felejtős, senkit nem láttam ilyesmiben. Nyáron megszáradtak éjszaka az este kimosott ruhák, ősszel -pláne, ha késő ősszel mész -, lehet, hogy jó ötlet az eldobható bugyi. Bár a minősége nem vetekszik a pamut bugyiéval, ami jobb lenne erre az útra..... Ha mégis a hátizsákodon szárítanál bármit, senki nem foglalkozna vele, ez miatt ne aggódj :-)!
2016. máj. 6. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Amiatt a tanácstalanságom, mert hogy az az általános tanács, hogy pamutot semmiből ne vigyünk, mert nem szárad meg. Hálóingre/pizsamára nem is gondoltam, futónaci meg futópóló jutott eszembe....

Nem más miatt zavar a bugyi lógatva cipelése, magam miatt. Nem érzem elég higiénikusnak. A műszálas bugyit is emiatt nem szeretem, de sportbugyim nem volt még, megpróbálom még az út előtt.

Még valami: menzesz az út alatt. Ez mennyire volt probléma neked? Tampont használtál? erre van valami praktikus gyakorlat? :)

2016. máj. 6. 21:00
 3/4 anonim válasza:

Azt a higiéniát, amihez szoktál, ne keresd az úton ... Amikor olyan izomláz gyötör, mint azelőtt még soha, esetleg a lábad is tele van vizhólyaggal, cseppet sem fog érdekelni, hogy mit figyegtetsz a hátizsákodon és ez mennyire higiénikus:-).

A fizikai túlterhelés miatt nekem váratlanul, 3 hétre jött meg (ez is változó, van akinek késik). Rengeteg helyre be tudsz menni toalettre: zarándokokra épülő fogadokba, vendéglőkbe stb. Mindig találtam helyet, nem a szabad ég alatt cseréltem tampont, vagy betétet:-) Azt vigyél (vegyél), amelyik neked kényelmesebb.

2016. máj. 6. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm:) Könnyen elkapom a hüvelyi fertőzéseket, emiatt vagyok kényes erre. Az egyéb higiéniai hiányosságokat könnyebben elviselem majd;)
2016. máj. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!