Kik utálják a hippiket? és miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 14:38
1/9 anonim válasza:
En nem utalom oket, de nem rajongok ezert az eletstilusert. Miert? Mert borzasztoan szabados, sehova sem vezet. Ha annyira idealis lett volna, ma sok hippi lenne.
2/9 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem őket. van pár ilyen stílusú a csoportomban,elég gázak. Undorító ruhákat hordanak,van egy tipikus szaguk. És mindig olyan fejük van mintha be lennének szívva. (persze ritka mikor nincsenek)
3/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a hippiket. Egy olyan ideológiát követnek, aminek semmi haszna nincs(ami mondjuk még nem lenne ok a nemszeretésre), drogoznak és isznak, keveset tisztálkodnak, képtelenek az együttélési normákat betartani (már a fentiek miatt is).
4/9 anonim válasza:
Én még életemben nem láttam hippit, nem is szeretnék :D
6/9 anonim válasza:
Hát te sem tanultál a South Parkból? :D
7/9 anonim válasza:
Senkit nem ítélek el a ruhája, haja miatt, vagy éppen az ideológiája miatt, mindenkinek más tetszik, én például egy visual kei-s vagyok. lehet oltani. Egyedül amiatt nem szeretem őket, hogy drogoznak, isznak, és keveset tisztálkodnak. Persze lehetnek kivételek, azokkal semmi bajom.
8/9 Jani Fater válasza:
Nézd,én sem szeretem őket,mert sehova sem vezet az életmódjuk,még a punkoknál is nagyobb az összetartás,mint náluk,értelmesebbek sokkal(Lásd Sex Pistols-Bodies,amely a szexuális szabadosságot gúnyolja ki).Én mondjuk se punk,se hippi nem vagyok,mert a heavy metalt szeretem.De mármilyen meglepő,még a Pendulumot is birom,mindent elismerek,amiben munka van.Nem mellesleg nem tetszik az a rózsaszin világnézet,amit képviselnek,semmilyen más szubkulturával nincs gondom,csak valahogy őket sose birtam,mert olyanok vonultak ki Woodstockba akiknek anyu-apu mindent a segge alá tett,semmit sem kellett nélülözniük.A punk szubkultura értelmét meg lehet találni Angliában,vagy Amerikában,de a hippi kultura csak magáért lázadt,és megvolt mindene.
9/9 anonim válasza:
Szevasztok! :-)
Mi a sz.r van veletek? A hippik menők kis pö.sök! Elvagytok tévedve. A hippik vagány stílusúak akik igényesek, okosak, sikeresek, nagyoskodnak mert azt hiszik övék a világ...Pedig nem, mert a világ az enyém, és azoké akik legalább annyira okosak mint én. Amit most írtam, az a valódi, eredeti hippik ábrázolása. Vannak áll hippik, akik tényleg olyanok amilyennek leírtátok őket.
Örülök hogy felvilágosíthattalak titeket.
Cső! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!