Kezdőoldal » Utazás » Európa » A brittek utálják a magyarokat...

A brittek utálják a magyarokat? (CSAK olyan írjon, aki kint él az Egyesült Királyságban vagy élt! )

Figyelt kérdés
Megyek egy pár hónapra dolgozni Londonba, ezért kérdezem. Az angoltudásomat akarom fejleszteni, meg egy kis pénzt keresni.
2010. ápr. 26. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Londonban elvétve él néhány brit, ők már régen elmenekültek onnan. London tele van bevándorlókkal sajnos.
2010. ápr. 26. 11:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor a brittek ezek szerint nem utálnak, mert gyakorlatilag nem is találkoznak velünk.:)
2010. ápr. 26. 11:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én Swindonban élek,és itt még vannak angolok.Igaz itt is sok a bevándorló,de sok angol is van,

Az igazság az,hogy nem kedvelik a külföldi vendégmunkásokat hasonló okokból mint ahogy a magyarok sem kedvelték a Romániából bejött munkásokat.Akiket nagyon utálnak azok a lengyelek,és a pakisztániak.Azt hogy magyar vagy az nem érdekli őket,hiszen a legtöbb angol azt sem tudja hol van Magyarország.Ezért sokszor azt hiszik lengyel,vagy éppen szlovák vagy.De az angolok soha nem fogják mondani neked,hogy nem kedvelnek:) Érezni néha fogod..Londonban tényleg alig van angol,ott a világ minden tájékáról jött bevándorlókkal fogsz találkozni..

2010. ápr. 26. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
londonban tényleg nem nagyon van igazi angol. tele van indiaiakkal, lengyelekkel. én viszont azt tapasztaltam illetve hallottam is mindenkitől, hogy a lengyelek nem szeretik a magyarokat mert "elveszik" előlük a munkát.
2010. ápr. 26. 12:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez valószínű. Mert a "lengyel magyar két jó barát" csak mese.
2010. ápr. 26. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A lengyelek és a magyarok nagyon szeretik egymást, ha az őshazában élő lengyelekről és magyarokról van szó. Közös történelme, dinasztikus kapcsolatok, blablabla...

Egészen más a helyzet, ha egy zsíros angliai melóról van szó: akkor inkább én kapjam meg, mint a lengyel (vagy mint a magyar).

Az ősbritek egyébként hozzászoktak már a külföldiekhez a gyarmatbirodalmuk miatt. Az európaiakat kevésbé utálják, mint a "pakikat", mivel számukra a muszlim vallás az, ami igazán taszító. Úgy vannak vele, hogy a gyarmatlakók igazán visszamehetnének a gyarmatokra. A magyarok viszont nem gyarmatlakók...

Férjem édesapjának nagybátyja pl. '56-ban került ki Angliába, és soha nem érte hátrány amiatt, hogy magyar. Remekül beilleszkedett, angol nőt vett feleségül, a gyerekeineksem származott hátránya abból, hogy magyar a vezetéknevük.

2010. ápr. 26. 12:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

1956-ban más volt a britek életfelfogása és ma is más..

Az angolok nem utálják a magyarokat mégpedig azért mert fogalmuk sincs,hogy mi fán terem!

Ne csodálkozz ha kint leszel és megkérdezik,hogy "lengyel vagy?" Szlovák vagy?" A mai angol fiatalok többsége szinte minden bevándorlót utál aki lehet lengyel,paki,arab,vagy akár magyar is,mert elegük van abból,hogy a saját hazájukban egy idegennek több joga van lassan mint neki..Akárcsak ahogy a magyarok vannak a romániai,szlovák,és egyéb bevándorlókkal...

2010. ápr. 26. 12:41
 8/13 A kérdező kommentje:

12.41-es

Teljesen igazad van, abban, hogy elegük van abból, hogy több joguk van a bevándorlóknak, mint az "őslakosoknak". Ez tök természetes, mindenhol, így vannak vele szerintem. De engem konkrétan csak az érdekel, hogy ne legyen különösebb problémám, amig kint vagyok a származásom miatt. Én nem akarom ott kinn leélni az életemet én nekem Magyarország az én hazám, én ezt az országot szeretem, akár milyen kupi is van benne. Nem tudnám végleg itt hagyni. Mielőtt bárki kritizálna a felfogásom miatt NEM VAGYOK SZÉLSŐSÉGES, SEM FASISZTA!!!! (csak azért írtam, hogy ne legyenek félreértések)

2010. ápr. 26. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, szerintem nem fog semmilyen hatranyos megkulonboztetes erni. Ha pedig megis, akkor nem ugy kell elkonyvelni, hogy az angolok mind utalnak, mert ez egy altalanositas. Mindenhol vannak gonosz, kiallhatatlan emberek, de veluk nem kell foglalkozni.
2010. ápr. 26. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:41 vagyok.

nyugi,nem kell aggódnod.Én lassan 4 éve vagyok kint,és csak néha-néha a munkahelyemen érzem,hogy hülyének néznek.De nem azért mert magyar vagyok hanem azért mert az angolok szerint csak ők lehetnek okosak,a többiek semmi nem tudhatnak..Csak mosolygok amikor megmagyaráznak olyan dolgokat amit egy 5 éves is tud...

De magyar gyűlölettel nem fogsz találkozni,mert nem érdekli az angolokat,hogy magyar vagy éppenséggel lengyel vagy-e.

Tudod mit szoktam még tapasztalni? Mivel sokféle akcentus van,és még ennyi idő után is van amikor egy skót vagy ír akcentusnál nem mindig értem meg elsőre ,hogy mit mond az illető.Vagy akár egy angol aki hadar.Ilyenkor persze megkérem,hogy ismételje el.Ők persze segítőkészek ilyen téren,és újra ismétlik a mondatot,de úgy mintha süket lennél.Szép lassan,és jó hangosan..a végére oda biggyesztik..hogy érrtteeddd????

Na de tényleg a származásod miatt nem lesz gondod..

2010. ápr. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!