A brittek utálják a magyarokat? (CSAK olyan írjon, aki kint él az Egyesült Királyságban vagy élt! )
Figyelt kérdés
Megyek egy pár hónapra dolgozni Londonba, ezért kérdezem. Az angoltudásomat akarom fejleszteni, meg egy kis pénzt keresni.2010. ápr. 26. 11:03
11/13 A kérdező kommentje:
Oké, ennek örülök.:)
2010. ápr. 26. 16:04
12/13 anonim válasza:
Felesleges aggodnod, mert Londonban minden masodik ember kulfoldi! Majd elamulsz es meglepodsz.
Az egesz vilagbol elnek itt emberek, nekem kb. 23 orszagbol vannak a munkatarsaim, mindenki mas szinu, fogu, szaju, haju...stb. mas anyanyelvu. Gyorsan hozza lehet ehhez a sok szinuseghez szokni, en imadom.
Sok szerencset!
13/13 anonim válasza:
15.54 es valaszolo megertelek en is ugyanezt elem at sokszor
ha nem ertem elsore amit beszelnek telefonba es rakerdezek elmondja ugyanugy csak jo hangossan...
egyebkent en 3 eve elek itt es meg soha nem ereztem magam hatranyba azmiatt hogy magyar vagyok
megvannak szokva a bevandorlokkal es igen a pakisztanokat nem szeretik de meg oket is elviselik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!