Van olyan hely, ahová szeretnél eljutni, de tudod, hogy soha nem fogsz?
Kb. az összes hely :D
Hawaii, Himalája, India... Nagyon sok sajnos. :/ :)
Meg vannak olyanok is, amik szépek, de azért nem vállalnám be, pl. India vagy Afrika részei.
Van Antarktisz, Vanuatu.
Aki meg a Himaláját és Indiát írta, el sem tudja képzelni mennyire olcsó.
Szerintem aki el akar valahova menni, az előbb-utóbb megoldja. Még van hátra az életedből legalább 50 év, bármi megtörténhet. Én is inkább külső akadályokat látok: háborúk, rossz közbiztonság, ami akadályozhat.
Vagy a fejedben a korlátok: én is csatlakoznék, Indiába, Nepálba nem nagy ügy elmenni. Én már voltam, csak a repülőjegy drága, ott már nagyon olcsó az élet, könnyű tájékozódni, közlekedni. A közbiztonság teljesen jó. Kicsit káoszos, meg koszos Európához képest, de ez benne a kaland...
Van olyan, ahová nem biztos, hogy eljutok, de remélem igen. Ilyen pl. Új-Zéland, Ausztrália, Lappföld (ez nem drága, de nehéz rá időt szorítani), Nepál.
Plusz minden helyre, amit szívesen látnék, biztosan nem jutok el, még a környéken sem, ahhoz túl rövid az élet.
"Aki meg a Himaláját és Indiát írta, el sem tudja képzelni mennyire olcsó."
Úgy, hogy felkészülten mész, és túrázol is rendesen, nem olcsó a Himalája. A repülőjegy csak kisebb része a költségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!