Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van olyan hely, ahová szeretné...

Van olyan hely, ahová szeretnél eljutni, de tudod, hogy soha nem fogsz?

Figyelt kérdés
Anyagi, vagy bármi más okból kifolyólag. Ha igen, mi az, és miért nem fogsz eljutni oda?
2016. ápr. 16. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok annyira fiatal és optimista, hogy szerintem mindenhova eljutok egyszer ahova szeretnék. Feltéve, hogy a Földre korlátoztad a kérdésed.
2016. ápr. 16. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Kb. az összes hely :D

Hawaii, Himalája, India... Nagyon sok sajnos. :/ :)

Meg vannak olyanok is, amik szépek, de azért nem vállalnám be, pl. India vagy Afrika részei.

2016. ápr. 16. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne mond hogy soha!
2016. ápr. 16. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor iskolás voltam állandóan arról álmodoztam, hogy egyszer elmegyek Párizsba. Sajnos nagyon szegények voltunk, így biztos voltam benne, hogy soha nem jutok el oda. Tanultam, kaptam jó melót és eljutottam Párizsba, meg még olyan helyekre is amiről álmodni sem mertem gyerekként (pl. Új-Zéland). Szóval soha ne mond, hogy soha :)
2016. ápr. 16. 22:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Én már dolgozom, így ismerem az anyagi korlátaim. Európai úti céljaimra valószínű el fogok jutni, ezekre össze tudom spórolni a pénzt reális időn belül, de azt is tudom, hogy pl Kanadába vagy Ausztráliába soha nem fogok eljutni.
2016. ápr. 16. 23:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Van Antarktisz, Vanuatu.

Aki meg a Himaláját és Indiát írta, el sem tudja képzelni mennyire olcsó.

2016. ápr. 17. 08:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki el akar valahova menni, az előbb-utóbb megoldja. Még van hátra az életedből legalább 50 év, bármi megtörténhet. Én is inkább külső akadályokat látok: háborúk, rossz közbiztonság, ami akadályozhat.

Vagy a fejedben a korlátok: én is csatlakoznék, Indiába, Nepálba nem nagy ügy elmenni. Én már voltam, csak a repülőjegy drága, ott már nagyon olcsó az élet, könnyű tájékozódni, közlekedni. A közbiztonság teljesen jó. Kicsit káoszos, meg koszos Európához képest, de ez benne a kaland...

2016. ápr. 17. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Indiaba es az azsiai orszagokba tenyleg nem nagy kunszt eljutni. Ha az ember kifizeti a repjegyet (es neha abbol is talalni jo aron) akkor kinn mar minden fillerekbe kerul. Pl nekem 3 het Del-Indiai korutazas repjeggyel es koltopenzzel, szallassal fajt osszvissz 250 000 forintba. Jo, tudom, nyilvan ez nem keves de ha belegondolsz, sokszor belfoldon vagy kozeli orszagbam is siman elkolt az ember ennyit egy kenyelmesebb nyaralasra. Ebbol a repjegy volt 110 000 (Moszkvan keresztul Aeroflottal) es ezen felul meg koltottem belfoldi repjegyre, buszjegyre, vonatjegyre, taxira, riksara, belepokre, kajara, szallasra, ajandekokra, sot volt ahol pl bereltem egy napra idegenvezetot hogy ne legyen gond abbol hogy nokent egyedul maszkalok. Igy jott ki ennyibol...
2016. ápr. 17. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Van olyan, ahová nem biztos, hogy eljutok, de remélem igen. Ilyen pl. Új-Zéland, Ausztrália, Lappföld (ez nem drága, de nehéz rá időt szorítani), Nepál.

Plusz minden helyre, amit szívesen látnék, biztosan nem jutok el, még a környéken sem, ahhoz túl rövid az élet.

2016. ápr. 18. 14:15
 10/14 anonim ***** válasza:

"Aki meg a Himaláját és Indiát írta, el sem tudja képzelni mennyire olcsó."

Úgy, hogy felkészülten mész, és túrázol is rendesen, nem olcsó a Himalája. A repülőjegy csak kisebb része a költségeknek.

2016. ápr. 18. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!