Nagyon szeretnél elmenni Egyiptomba (Hurghada) milyen lehet jó hely?
En rajottem,hogy a sivatagosabb,kopar helyek nem tetszenek.
Nez utana googlen,lehet neked bejon...
Fantasztikus hely. Mi már 3-szor voltunk Egyiptomban. A resortok nagyon szépek, a kiszolgálás nagyon jó, szép rendezett kertek vannak, és gyönyörű a tengeri élővilág.
Arra kell ügyelni, hogy mindenképpen 5 csillagos és közvetlen tengerparttal rendelkező szállodát keressetek és all incet. Így nem kell elhagyni a resort területét, és nem rontja el semmi a pihenést.
Én egész nap piálni, zabálni és búvárkodni szoktam. Fantasztikus egy hely. De egyébként rengeteg program közül is lehet választani. Például mi el szoktunk menni egy napos hajótúrára, aztán sznorizunk itt-ott. De a sivatagi quadozás is nagyon jó. Kint a semmi közepén száguldozni. A szállodákban is van minden féle animációs program, szóval mindig van mit csinálni.
Ha van valami specifikus kérdésed, nyugodtan írj, szívesen osztom meg a tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!