Melyik élményfürdőket ajánlanátok Budapesten?
Tudtommal az Aquaworld az egyetlen élményfürdő Budapesten. Kellemes hely. Hátrány, hogy messze van a belvárostól és drága. Itt tájékozódhatsz:
A gugliban rákeresve se találtam más élményfürdőt. Ez esetleg még segíthet:
Ha az Aquaworld-ön kívül mást is találsz, engem is érdekelne.
Fürdőből van vagy hét, de nem azt kérdezted.
ott van a Palatinus is, viszont az szabadtéri, ilyenkor még felejtős. vagy Mogyoród, ami igaz nem Pest, de nagypn király, de az is a szabadban van.
ami zárt az csak az Aquaworld tudtommal. egyébként a Hősök teréről indul ki ingyenes buszjárat, legalábbis régebben indult :)
5. Igen, a buszjárat még 1 éve is ment. Biztos most is megy. Viszont az jó 1 óra zötyögés a busszal, fárasztó, és csak naponta párszor közlekedik. Meg kell előtte nézni a menetrendet.
Gyorsabb a 3-as metró végállomásáig menni (Újpest Központ) és ott átszállni buszra, de itt nem tudom, mire kell. Ez viszont két jegy, ha nincs bérleted, érdemes egy útra átszállójegyet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!