Ritkán járunk nyaralni a családdal, de most el szeretnénk menni! Mit ajánlanátok?
Én a szálláskereséssel kezdeném, lévén hogy a neked tetsző szállás megtalálása nehezebb, mint még 50 km-t utazni vonaton. Beírtam neked egy keresést a trivago.hu oldalán magyarországra a fenti feltételekkel. Nézzél rá, keresgélj, mi tetszene. Naponta 10 ezertől fogsz szállásokat találni. (ez a keresés júli 1-2 re mutatja a szállásokat, de megérted hogyan működik, találsz mást is)
Módosítsd a helyet, a dátumot, a szállás típusát belátásod szerint, ha pedig valami megtetszik, olvass utána mi van ott, nézegess fotókat az adott helyről és képzeld el ott magad.
Az előző válaszadó fonalát fűzném tovább, mert ha a kérdezőben látnám azt a fajta szándékot, hogy elmegy külföldre a balaton, vagy más magyar posvány helyett, semmivel nem jönne ki rosszabbul.
Az imént ajánlott keresőbe beírva a Földközi-tenger bármely régióját nem azok a lepukkant és túlértékelt szállások jönnének fel, hanem minőségi úszómedencés tengerhez közel levő igényes valamik.
Innentől már csak egy kérdés lenne az, hogyan lehet oda olcsón eljutni.
Lehet, mondanánk rá valamit.
A magyar pocsolyákat meg meghagynám azoknak, akik nem kérdeznek.
Hogy érdemi választ is kapj a kérdésedre: mindenképpen inkább a Balatont ajánlanám, ugyanis nyáron, jó időben Velencén, a korzón irtó sok ember van, alig férnek el. A Balaton azért mégis csak nagyobb :-)
(mondom ezt úgy, hogy nagy Velencei-tó rajongó voltam)
Köszönöm a válaszokat!!
Lévén, hogy diákmunkával nem igazán tudom megkeresni az Adria árát 4 főre, így csak a magyar "pocsolyák" maradnak......
Én is imádom a Velencei-tavat, de nyáron nagyon forró a homokos part, és valóban rengetegen vannak. Ahhoz, hogy napágyhoz jussunk 9-kor kellett lemenni a partra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!