Milyen tengerpartos helyet ajánlanátok fiatal párnak nyaralásra? Viszonylag kedvező árú, mégis kellemes és különleges nyaralóhelyet keresünk. Kréta- Egyiptom- Rhodos? Ezekben gondolkodunk eddig
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 19:27
1/5 anonim válasza:
Görögországot mindenképp ajánlom, Santorini is nagyon szép hely, úgy tudom sok szerelmes pár jár oda nyaralni.
2/5 anonim válasza:
Egyiptomot és pl Tunéziát hanyagolnám.
Amúgy a Földközi-tenger térségével nehéz melléfogni.
3/5 anonim válasza:
Én viszont Egyiptomot mondanám!Ár-érték arányban nem nagyon van ellenfele,a vörös tenger meg pazar!
4/5 anonim válasza:
Én is Egyiptomot. Minden évben megyünk, ki nem hagynám! A Vörös tenger a korallokkal nagyon szép, és a sivatag is különleges élmény. Ha inkább sivatag, romok, akkor Jordánia. Ott is van egy kis tengerpart, de az nem hasonlítható Egyiptomhoz.
Ehhez hozzátartozik, hogy a görögökről nincs valami jó emlékem, valahogy nem jól sikerültek az ottani nyaralások, pedig voltunk jópárszor...
5/5 anonim válasza:
Bikini atoll, Marshall szigetek.
Ajánlom a búvárkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!