Melyik fürdőt ajánlanátok egy fiatal párnak Budapesten?
Figyelt kérdés
Szeretnénk elpancsolni egy napot, az Aquaworldben voltunk már sokat, most valami újat próbálnánk ki. Egyik termálfürdőben sem jártunk már, de a képek alapján nekem ezek nem tetszenek. Biztosan hülyén hangzik, de azokat az "öreges" szekrényeket meg fekete- fehér kockás csempét valahogy nem bírom, nekem igénytelennek tűnik. A fürdőrészek viszont többnyire szépnek tűnnek, talán a Rudas tetszik első ránézésre. Mit ajánlanátok?2016. márc. 14. 22:28
1/2 anonim válasza:
Én a Széchenyibe szerettem járni, bár ha az öreges dolgok nem tetszenek, akkor lehet nem a kastély fürdőben van a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!