Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyivel másabb London...

Mennyivel másabb London Magyarországnál?

Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csöves lehet nem volt annyi mint pesten (bár rég jártam ott) de az tuti hogy annyi verekedés, balhét sehol nem láttam mint Londonban. Volt hogy a munkahellyel szemben lévő feka bár előtt menetrend szerint záráskor ment a 20 vs 20 tömegbunyó, a rendőr/mentő szépen megállt 50 méterre és akkor ment oda ha ezek végeztek egymás laposra rúgdosásával.

Ez ment minden hajnalban. De véletlen bekeveredtünk olyan környékre is amikor lakást néztem hogy fehér ember nappal se megy be, nemhogy sötétben.

Szerintem Londonnál Európa nyugati felén csak élhetőbb helyek vannak, még a vidéki UK is jobb életminőség szempontból.

2015. okt. 29. 22:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Én az általad leírtak közül semmit nem tapasztaltam az elmúlt 2 évben. De egyébként nyilván nem arról van szó, hogy 1000 fontból habzsidőzsi van Londonban. Csak arról volt szó, hogy jobb az élet mint Magyarországon.

Valószínűbbnek tartom, hogy csak a budapesti élményeid szépültek meg.

És Bécsben is voltam már, valóban, nem véletlen az egyik legélhetőbb város Európában. De a kérdés nem erre vonatkozott.

2015. okt. 30. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóval azt àllitod hogy a londoni házakat szigeteléssel és dupla ablakokkal építik? Ugye ezt te sem hiszed el? 😉
2015. okt. 30. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Valójában ez így igaz, az újépítésű házakat, amiket most építenek, újfajta nyílászárókkal látják el. A régiekben az általad leírt nyílászárók találhatóak. De ez nem jelenti azt, hogy penészesek. Való igaz, hogy ott az időjárás jobban kedvez a penésznek. De én még nem jártam penészes lakásban. Ettől még nyilvánvalóan vannak, de rendben lehet azt a lakást tartani. Lásd, párátlanító berendezés, megfelelő szellőztetés, stb. Egyébként a jelenlegi lakásunkban speciális anyaggal van lefestve a fal, nem tud rajta megtelepedni a penész. A korábbi lakásunkban pedig egyáltalán nem volt pára, mivel nagyobb is volt, és jó volt a szellőzése. Nem csak lepukkant magyarházak vannak azért Londonban. :)
2015. okt. 31. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!