Mennyivel másabb London Magyarországnál?
Csöves lehet nem volt annyi mint pesten (bár rég jártam ott) de az tuti hogy annyi verekedés, balhét sehol nem láttam mint Londonban. Volt hogy a munkahellyel szemben lévő feka bár előtt menetrend szerint záráskor ment a 20 vs 20 tömegbunyó, a rendőr/mentő szépen megállt 50 méterre és akkor ment oda ha ezek végeztek egymás laposra rúgdosásával.
Ez ment minden hajnalban. De véletlen bekeveredtünk olyan környékre is amikor lakást néztem hogy fehér ember nappal se megy be, nemhogy sötétben.
Szerintem Londonnál Európa nyugati felén csak élhetőbb helyek vannak, még a vidéki UK is jobb életminőség szempontból.
Én az általad leírtak közül semmit nem tapasztaltam az elmúlt 2 évben. De egyébként nyilván nem arról van szó, hogy 1000 fontból habzsidőzsi van Londonban. Csak arról volt szó, hogy jobb az élet mint Magyarországon.
Valószínűbbnek tartom, hogy csak a budapesti élményeid szépültek meg.
És Bécsben is voltam már, valóban, nem véletlen az egyik legélhetőbb város Európában. De a kérdés nem erre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!