Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan rendeljek ételt?

Hogyan rendeljek ételt?

Figyelt kérdés

Nos, úgy hozta a sors hogy Londonban tölthetek 5 hetet. Viszont lassan már meghalok egy kis Burgerking-es kajáért... angolul elég szépen beszélek, de nagyon érzékeny vagyok olyan téren hogy mit gondolnak rólam az emberek, és ha bemegyek, sorra kerülök, valamit véletlenül rosszul mondok, és arra kell várnia mindenkinek mögöttem hogy összematekozzam mit akarok mondani... még belegondolni is rossz :c

Szóóóval mit kéne pontosan mondanom?

Can i have a...? I would like a...? Vagy valami más? :c

2015. szept. 27. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő jó, de igazából mindegy a lényeg az ételek felsorolásán van.
2015. szept. 27. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kutya nem fog azzal foglalkozni, hogy hogyan sorolod fel...

Nyugodtan mondhatod, hogy a ...., and a .... please.

Minél rövidebben mondod, annál jobb, mivel ez nem nyelvóra, hanem egy zsúfolt gyorsétterem, ahol mindenki haladni akar.

2015. szept. 27. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Odaállsz, mondod, hogy mi kell, nem is kell feltétlen szépíteni, csak felsorolod. Mondja, hogy X£ odaadod a pénzt, odaadja a kaját meg a visszajárót és thank you, good bye. Senki sem fog beszólni vagy kiröhögni.
2015. szept. 27. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Hiúságból nem érdemes éhen halni, elmondod, ahogyan sikerül, majd szépen kivárják, aztán pár alkalom után úgyis elmúlik a lámpalázad, és majd megy rendesen.
2015. szept. 27. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
A londoni burger kingben nyugodtan kérhetsz magyarul is. Biztos lesz olyan, aki érti.
2015. szept. 27. 22:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a gyors válaszokat ^^
2015. szept. 28. 01:14
 7/7 anonim válasza:

szerintem tökmindegy..makogj valamit, csak rájönnek, mit akarsz kinyögni.sztem amúgy az első tökéletes

de a legegyszerűbb, ha utazás előtt Magyarországon veszel egy b. k. et és akk. nem kell az angollal szarakodnod

2015. okt. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!