Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki külföldön dolgozik: mi a...

Aki külföldön dolgozik: mi a munkátok?

Figyelt kérdés

Főleg Anglia és Ázsia érdekelni. Ki milyen munkával van kint?

Van, aki recepciós? (Én az szeretnék lenni Angliában)

Mindenképpen meséljen akárki, aki külföldön dolgozik!

2015. aug. 28. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A legelső angliai munkám éjszakai hotel recepciós volt. Ez csak 4 hónap volt, minimálbért fizetett és olyan voltam mellette mint egy zombi. Nem kellett megszakadni, de fent kellett lenni, utána meg vagy tudtál nappal pihenni, vagy nem. Nem szerettem.

3 év UK után Bécsbe költöztem, felszolgáló vagyok a belvárosban. Ég és föld a különbség London és Bécs között Bécs javára.

2015. aug. 29. 02:53
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Utolsó: mennyi tapasztalatod volt, mielőtt recepciós lettél, illetve mennyi volt Bécs előtt? Könnyű volt munkát találni? Köszönöm előre is!

2015. aug. 29. 09:33
 13/17 anonim válasza:
81%
Cnc gépbeállító vagyok Angliában(nem London. Egy hajszállal kisebb város). Leírhatatlan különbségek vannak az itteni és az otthoni munkakörülmények közt értelemszerűen Anglia javára. Két szobás lakást bérlünk párommal három hónap kintlét után. Nem mosogatok hogy másokkal kelljen nyomorogni. Azért kár külföldre költözni. Havi 2400 font nettó megvan. Sok sikert!
2015. aug. 29. 12:41
 14/17 anonim ***** válasza:

A szakmában dolgozom, Finnországban, szociális munkásként.

Kb. 2000-2200 Euró a havi fizetésem (függ van-e túlórám).

Egész jó, de ilyen munkához kell a nyelvismeret, legalább felsőfokon, plusz én itt diplomáztam, nem tudom mennyire lehet munkát kapni hazai diplomával.

2015. aug. 29. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Vancouver, programozo, kb 20e dollar havonta brutto. Programozora van kereslet.
2015. aug. 29. 21:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Angol nyelvterület, de nem Anglia. Pénzügyi osztályon vagyok papírtologató aktakukac. Nem nagy szám, de nyugis és a csoport is normális.
2015. aug. 29. 23:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!