Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki külföldön dolgozik: mi a...

Aki külföldön dolgozik: mi a munkátok?

Figyelt kérdés

Főleg Anglia és Ázsia érdekelni. Ki milyen munkával van kint?

Van, aki recepciós? (Én az szeretnék lenni Angliában)

Mindenképpen meséljen akárki, aki külföldön dolgozik!

2015. aug. 28. 19:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Anglia

Szakmámban dolgozom mint nyomdaipari végzettségű könyvkötő.

2015. aug. 28. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy sokat segíthetek, mert Svédországban vagyok mozdonyvezető.
2015. aug. 28. 20:34
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Lehet pár kérdésem?

Pl.: Hogy kerültél ki Angliába? Mennyit keresel? Volt más munkád? Hogy történt a kiutazás és az utána való munkavállalás?

Mesélhetsz bármit :)

2015. aug. 28. 20:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: jó munka? Mennyit keresel? Mióta dolgozol kint? Milyen ez a munka?
2015. aug. 28. 20:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Lehet én kiesek.

Németország, területi képviselő.

2015. aug. 28. 20:54
 6/17 A kérdező kommentje:
Bárki mesélhet a külföldi munkájáról:)
2015. aug. 28. 21:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok. Szívesen válaszolok neked.

- Hogy kerültél ki Angliába?

A párom már kint volt, én csak repülőjegyet vettem, és kimentem utána. A párom úgy jött ki, hogy neki volt megfelelő angol tudása, így összegyűjtöttünk egy kis tőkét. Még otthon nézegettük, hogy melyik város lenne alkalmas arra, hogy munkát találjon. A párom megtalált egy angol cikket ahol a Honda gyárról készült riport. Mivel a szakmája elektronikai műszerész és villanyszerelő , úgy döntött, hogy az adott vidéki városba megy, és szerencsét próbál a Hondánál. Felvették. Ott dolgozott 3 éven át.

Mennyit keresel?

- Én ha nincs túlóra és mint szakmai végzettségű dolgozó havonta olyan 1300 fontot kapok. Ha van túlóra (mindig van) akkor függ attól, hogy mennyi túlórát vállalok be. De a havi 1700-1800 font mindig megvan. Tavaly decemberben annyit óráztam, hogy hazavittem 2300 fontot is. Szóval a bér változó, de nem keresek rosszul ahhoz képest, hogy nem nagyon tudok angolul.. (képtelen vagyok megtanulni, egyéb okok miatt)

Volt más munkád?

- Igen, először egy irodát takarítottam, majd egy kis cégnél voltam takarító )ott volt iroda, étkező, és wc-k) de a takarítás mindig part time melót jelent. Napi 6 órási munkát jelentett csak.

Hogy történt a kiutazás és az utána való munkavállalás?

- Csak repülőre ültem..:) A munkavállalás részemről nehéz volt, mert nyelvtudás hiánya miatt ha jól emlékszem vagy 5-6 hónapig nem találtam melót. Sehol nem foglalkoztak velem.

HA van még kérdésed csak írj :)

2015. aug. 28. 21:06
 8/17 anonim ***** válasza:

7 éve vagyok kinn, MO-n is vasútnál voltam, így igazából csak a munkakörülményeket tudom összehasonlítani. Ami hatalmas pozitívum: Restikben néha szinte hihetetlen kényelem várja a dolgozókat, nem csak az a lényeges, hogy legyen valahol pihenni, ha épp úgy adódik a szolgálat, hanem úgy van kialakítva, hogy valóban pihentető és kényelmes környezet legyen.

Emellett az alapvető tisztaság és rendezettség mindenhol ami még nagyon szemet szúrt főleg az első időkben, rendezett állomások, szép környezettel, még az igazán kicsik is.

Milyen munka? Hát ezt nem igazán lehet máshogy jellemezni, mármint mzodonyvezetői hivatás minden országban azonos dolgokat ölel fel szinte.

Havi kereset 28-33.000 korona, attól függően hogy alakul a szolgálat és mennyi.

2015. aug. 28. 21:09
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Esetleg azt el tudja valaki mondani nekem, hogy milyen munkákat keresnek főleg az adott országban?

Köszönöm!

2015. aug. 28. 21:31
 10/17 anonim ***** válasza:

Németország, ügyfélszolgálaton dolgozom. Nagyon szeretem a munkámat, imádok emberekkel dolgozni, és ráadásul itt minden nap úgy érzem, segíthettem!

1400 eurót keresek + nyaraláspénz évi 2x.

2015. aug. 28. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!