Valami ötletetek, hogy ne unjam magam halálra az úton?
Figyelt kérdés
Holnap indulunk Montenegróba nyaralni, és megszakítjuk az út felét, tehát megalszunk Zlatiborban, Szerbiában. Az út Zlatiborig 15 óra lesz körülbelül. Mit vigyek magammal hogy lekössem magam az úton?2015. júl. 16. 14:36
11/11 A kérdező kommentje:
Helló! :D Köszönöm kérdésed, remek volt... :D És tényleg 15 óra alatt értünk Zlatiborba D: Amúgy igen, nem nagyon unatkoztam, gyönyörködtem a tájba (habár Szerbiában még nem voltak olyan nagy hegyek), és filmet néztem :D Na meg zenét hallgattunk, amiket kiírtam CD-ket, és videóztam a nagyszülőknek :D Ulcinjban voltunk, hiába kicsi ország Montenegró, elég nehezen lehet megközelíteni akármit is... A szerb-montenegrói határtól körülbelül 5 óra alatt értünk le Ulcinjba. Egy nap kirándultunk, amikor megnéztük Lovcen-t, a Kotori-öbölt és Sveti Stefant :D A többi nap fürödtünk, de sajnos csak utolsó napra találtuk meg a legjobb strandot :/ Utolsó nap még megnéztük a közelben lévő olajfaligetet, és egy kavicsos strandot is találtunk, de ott nem fürödtünk. Így összességében nagyon jó volt, ez volt az eddigi legjobb nyaralás, habár már sok helyen jártam. A szállás is teljesen korrekt volt, 2 klímával, reggelivel :D
2015. aug. 1. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!