Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valami ötletetek, hogy ne...

Valami ötletetek, hogy ne unjam magam halálra az úton?

Figyelt kérdés
Holnap indulunk Montenegróba nyaralni, és megszakítjuk az út felét, tehát megalszunk Zlatiborban, Szerbiában. Az út Zlatiborig 15 óra lesz körülbelül. Mit vigyek magammal hogy lekössem magam az úton?
2015. júl. 16. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó könyvet vigyél.
2015. júl. 16. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Hogy mi erdekel Teged... azt csak Te tudod.

Hasznosnak talalnam peldaul

Dale Carnegie konyvet olvasni vagy hangoskonyvben meghallgatni, ha nem birod utkozben az olvasast.

Vagy egy onmotivacios konyv. (Napoleon Hill-tol?)

Nyelvet tanulhatnal.

stb.stb.

2015. júl. 16. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokallom Zlatiborig azt a 15 órát. (egyébként meg is néztem, Budapest-Zlatibor kevesebb, mint 7 óra, de határral és pihenőkkel is bele kell, hogy férjen a 10 órába; persze, ha nem Magyarországon éltek, akkor nem szóltam semmit)

(Amúgy engem Zlatiborhoz igencsak kellemes élmények fűznek, de gondolom nem szívesen pazarolnátok el fél-egy napot nézelődésre, úgyhogy csak annyit mondanék, hogy arrafelé elég finom a pljeskavica)

Utazáskor szerintem a legjobb aludni, főleg így Szerbián keresztül, mivel egyáltalán nincs semmilyen látnivaló. Meg persze a szokásos zenehallgatás, filmnézés, telefonon játszás. Esetleg vegyetek egy Montenegróról szóló könyvet, és azt nézegesd útközben, tegyél valami jelet ahhoz, amit érdemes lenne megnézni, ha találsz valami érdekességet, akkor olvasd fel a többieknek.

Ha van testvéred, akkor beszélgessetek, játsszatok valamit.

2015. júl. 16. 16:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkitől :) Amúgy kedves utolsó hozzászóló Magyarországon élünk, de nem Magyarországról indulunk :D
2015. júl. 16. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Fuj, Szerbia... mi Görögbe utaztunk át rajta, de úgy meggyűlöltem azt az országot amiatt... fujj. Hányinger. Bocsi a Szerbiában élőknek.

Mikor indultok? Ha este, akkor elmondom a "trükköt", amivel kevésbé fogsz unatkozni egy pár óráig, pedig semmit nem csinálsz. Mi előtte mindig bemegyünk egy McDrive-ba, én mindig egy csomó kaját kérek, hogy azzal is ellegyek egy ideig (Mc Chicken menü nagy krumplival és üdítővel, almáspite, fagyi). Aztán a kocsiban mindig beteszünk valami zenét. Én nem ismerem az ízlésedet, de szerintem az ultimate utazós zene a Train és a Maroon 5, főleg a Train. Egyszerűen akkora hangulata van utazás közbenn hallgatni őket... nagyon ajánlom. Szóval jó zene, mekis kaja, és már csak egy dolog hiányzik. Miközben eszel, drámaian bámulj ki az ablakon és nézd az elsuhanó tájat. :D Hülyén hangzik, de esküszöm, szórakoztató. :D

Ezen kívül még tudsz olvasni is (bár én autózás közben nem tudok, mert hányingerem lesz), játszani a telódon, meg ilyenek. Amit még én szoktam, az az írás. Vagy egy történetet (hobbim az írás, szóval van egy pár megkezdett sztorim), vagy "útinaplót".

2015. júl. 16. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nézz filmet ha van rá lehetőség, aludj, olvass. Mondjuk én tuti nézelődnék ha kocsival mennénk. :D
2015. júl. 16. 19:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, unalmamba amúgy is szoktam néha enni, szóval... :D Könyveket beraktam, telót is, és filmek is vannak a laptopon, azt is viszem :D Amúgy nem este, hanem hajnalban indulunk :/
2015. júl. 16. 19:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Aludni viszont autóban egyáltalán nem tudok... Ahogy hallom az autó hangját (pedig nem annyira nagyon hangosan megy) zavar...
2015. júl. 16. 19:59
 9/11 A kérdező kommentje:
CD-ket pedig írtam :D 5-öt :"D Tegnap egész nap ezzel szórakoztam xd
2015. júl. 16. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen volt a nyaralás? :) Sikerült magad elszórakoztatnod? Hol voltatok egyébként Montenegrón belül?
2015. júl. 31. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!