Magyarországon ilyen a rossz közbiztonság? Fényes nappal vertek majdnem halálra egy rendőrt
Azonnali hatállyal kirúgnám a rendőrt.
Mi az, hogy egy rendőrt összevernek? Manapság minden tápos wowos nyeszlett kotonszökevényt felvesznek a testülethez?!
Nagyböszme....
Váratlanul, valószínűleg a rendőr perifériás látásból kívül esve támadta meg.
Honnan tudott, hogy nem volt képzett közelharcos a támadó ? A drog, sokszor fokozhatja a teljesítményt és a koncentrációt. Ha valaki aki kicsit ért hozzá, tankolás közben téged hátulról tarkó b*sz hidd el, hogy te sem fogsz tudni mit csinálni, kicsit tigris .
Hozzátenném, hogy nehézsúlyú boxoló, és a börtönben sem volt más dolga, csak fejleszteni a képességeit. Sajnos nem lehet minden rendőr Bruce Lee, hogy egy 130 kilós támadót néhány fogással leterítsen. És sajnos nem is arra vannak képezve, hogy hatékonyak legyenek közelharcban. Büntetésre meg b**ogatásra remekül oktatják őket, de másra nem nagyon. Főleg fegyverhasználatra nem, mert ugye itt a bűnözőknek vannak jogaik, és max. akkor lőheted lábon, ha már a nyakadhoz szorítja a kést... és még akkor is kivizsgálják...
Itt minden hülyével le kell állni vitatkozni, aztán persze amikor ráugrik az emberre, akkor már késő.
A rendőrről pedig mindentől függetlenül is tessék tisztelettel beszélni, mert jelenleg is életveszélyben van.
@Magyar Honvéd
Ha van nálam gumibot, gázspray, meg töltött lőfegyver, tőlem Dolph Lundgren és Klicsko egyszerre is megtámadhat, ők fogják a rövidebbet húzni.
Nem tudom, milyen kiképzést kapnak ezek a derék rendőrök, de számomra röhej, hogy egy rendőrt elverjenek. Igaz, nettó százért nem is lehet profi alakulatot várni...
Teljes felépülést kívánok a rend éber őrének, de én a helyében elgondolkoznék, alkalmas-e erre a pályára.
Kipróbáljuk ? Szeretettel várlak Szolnokon egy ju jitsu edzésre, ahol kapsz egy tonfát, én meg hátulról tarkón váglak .
Ha a fickó pedig nehézsúlyú bokszoló volt akkor nem is értem miről beszélünk? Hátul senkinek nincsen szeme, és nincs az a 9. danos közelharc mester aki védekezni tud egy nehézsúlyú bokszoló holttérből érkező tarkó ütése ellen. Ami ugyebár azonnali KO pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!