Magyarországon ilyen a rossz közbiztonság? Fényes nappal vertek majdnem halálra egy rendőrt
Igen, megtámadják a rendőrt és akkor ő a hibás? Hát nagyon érdekes felfogása lehet itt egyeseknek. Előfordult már rengetegszer pl. az USA-ban hogy egy bedrogozott férfira kilőtt egy egész tárat a rendőr és még az sem állította meg. Magyar szempontból nézve ugye kiesett a lőfegyver, de hiába vernének rá rengeteget gumibottal még azt sem érezné meg egy bedrogozott fickó!
Amúgy sem úgy történik sokszor egy verekedés mint a filmekben hogy gyere most akkor harcoljunk és akkor állnak egymással szemben. Ebben az esetben mondjuk hatástalanítani tudná a rendőr, de még egy kung-fu mester sem tudna mit csinálni ha hátulról tarkón basszák.
Nagyon böszme Feri nevű felhasználó válasza:
"Ha van nálam gumibot, gázspray, meg töltött lőfegyver, tőlem Dolph Lundgren és Klicsko egyszerre is megtámadhat, ők fogják a rövidebbet húzni."
Ennyi eszed van, tankolás közben lőfegyvert használni, gratulálok okostojás! Intézkedtél már skizofrénnel, intézkedtél már kigyúrt szétcuccolt drogossal? 120 kilós kollégát fellökte váratlanul egyszer egy ilyen. Ha tudnád, hogy ezek minden előjel nélkül, plusz energiát felszabadítva mikre képesek, akkor nem beszélnél hülyeséget. A gázspay lófaszt nem ér a szétcuccolt emberek ellen! Kikapcsol a fájdalomküszöb, és az adrenalin még fokozza is.
Elhiszem kis okostojás, hogy szerinted értesz a rendészeti munkához, mint a sok barom aki mindent jobban tud, csak éppen neki nincs munkája, vagy a munkahelyén egy csicska.
A közbiztonság, pedig ahogy a neve is mutatja a közösség biztonság érzete. Ebben benne van a te, az én, és az összes magyarországon élő ember biztonságérzete. Nekem a közbiztonság érzetem nagyon jó, ettől független velem is történhet váratlanul bármi. Ha az a bármi megtörténik, akkor pedig nem fogok hibáztatni senkit, csak azt a barmot, aki megtámad, és azért fogok harcolni, hogy minél tovább élvezhesse a börtönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!