Meddig lesz ez a tarthatatlan közbiztonsági állapot esténként az 1-es villamoson?
Sziasztok!
Tegnap este 22 óra után felszálltam a hungária körőton az 1-es vilire, a Budai irányba.
Alig, hogy leültem 3 kisebbségi odajött, hogy nem-e akarok bizniszelni velük. Elküldtem őket a vérbe, erre ketten kést rántottak. Köv megállóban úgy kellett lemenekülnöm a villamosról!!! Telefon a rendőrségre, válasz "Uram, egyáltalán miért jár arra ilyen későn?"
MERT AKKOR TELT LE A DÉLUTÁNOS MŰSZAKOM B +!
Nem ez az első eset, hogy az 1-esen belém kötni 22 és 23 óra között, mikor délutánosból megyek haza.
*Nem ez az első, hogy az 1-esen belém kötöttek.
Bocsesz a hibákért de nagyon ideges vagyok. Én egy 33 éves nagydarab pacák vagyok, mi van, ha pl egy lány szállt volna fel ott, abba a kocsiba helyettem?
Igen a 3-as egy nagyon előítéletes ember!!
Ilyenekkel van a baj!
Miből gondolod hogy nem a szlovák, vagy a sváb kisebbségből valók voltak???
"Elküldtem őket a vérbe, erre ketten kést rántottak. "
Ugye nem az "Elnézést uraim, de nem szeretnék Önöktől vásárolni semmit." mondatra rántottak kést? "Valamiért" valószinűsítem a "Takarodj any***ba te b***s g**i c***ny!", vagy hasonló hangzott el. Ha ku**nak állsz, ne csodálkozz, ha megkettyintenek.
"Telefon a rendőrségre, válasz "Uram, egyáltalán miért jár arra ilyen későn?" "
Kétségeim vannak... de ha ez tényleg így volt, akkor tegyél panaszt azonnal és pedzegesd meg azt is, hogy a médiához fordulsz, ha a panaszod nem kezelik a súlyának megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!