Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki szakítana velem karöltve...

Ki szakítana velem karöltve eddigi életével és vágna neki a világnak?

Figyelt kérdés
Elegem van az eddigi életemből (anyagi zsákutca,üresség) ezért minél előbb szeretnék nekivágni a schengeni övezetnek hogy valahol új életet kezdjek a semmiből.Az út hosszú és nehéz ezért egy vagy több társnak nagyon örülnék!
2010. febr. 27. 21:02
1 2
 11/20 anonim válasza:
59%
nagyjából mi a terv? mégis miből akarsz kint megélni?
2010. febr. 27. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is szivesen mennék:)

Csak szegény apám anyám szive szakadna meg.

De attól indulnék, csak rendet tennék még magam mögött, hogy senki ne sírjon csak ugy gondoljon rám, hogy mst is valahol még mindig él.

2010. febr. 27. 23:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát a terv nagy átlagban az lenne hogy stoppolva bejárnánk nyugat-európát jobb élet körülményeket keresve s ha találunk akkor alkalmi munkákkal kezdjük s megpróbálunk 1-ről a 2-re jutni.
2010. febr. 28. 00:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Tiszta szívből kívánom nektek,hogy sikerüljön ez a "belerohanunk a világba,mert bárhol jobb,mint otthon" tervetek!Én két éve élek Németországban,baby sitterkedek,de nincs normális munkám!!A páromnak eleve lett munkája,ezért jöttem ide ki!!De gondoljátok,hogy bekopogtok az első ajtón,és munkát adnak nektek!A gazdasági világválság nem csak Magyarországot,hanem az összes többi UNIÓS országot is megtizedelte,így nem olyan könnyű a munkavállalás,a "rózsaszín álom" külföldön sem,mint otthon!!Nem mondom,hogy ne,csak ésszel!!Ez a "hétfőn lestoppolok valakit és 10000 Ft-al nekivágok a világnak.....ugye te is tudod,hogy felelőtlen dolog!!A munkaügyi hivatalok vevők a külföldi munkára....le kell jelentkezni és melót keresni!!A biztosra utazz ki,kellő pénzzel a kezedben,hisz szállást is úgy kapsz,ha leteszel x összegű kauciót,illetve a bérleti díjat!Ezt meg a nagy semmire nem lehet!!Most biztosan lecsesztek,meg kapok a fejemre,de gondolkozzatok...mindent át kell gondolni,évekkel ezelőtt én is azt hittem,ez működik így,de átgondolva sokkal több értelme van!
2010. febr. 28. 02:19
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
Én nem. De remélem, minél hamarabb indulsz, és majd küldesz nekünk a kolbászból, ami kerítésépítésnél megmaradt.
2010. febr. 28. 09:31
 16/20 A kérdező kommentje:
gyerekek mindenkinek joga van ott új életet kezdeni vagy megpróbálni ahol kedve szottyan...
2010. febr. 28. 11:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam,hogy ne menj,természetesen bármihez jogod van!!Csak azt tanácsoltam,hogy átgondolva és szervezetten,véleményem szerint nem veszítesz semmit azzal,ha egy hónapot vársz,addig megszervezed a dolgot,és egy kis pénzt is szerzel,és nem csak "valahogy majd csak lesz" alapon ugrasz bele!Mindenesetre sok sikert és szerencsét kívánok neked!
2010. febr. 28. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Én a 02 19essel értek egyet. Azért így nekivágni tényleg felelőtlenség...

Persze ez a te dolgod:)

2010. febr. 28. 17:55
 19/20 anonim válasza:
Én szakítanék eddigi életemmel.
2010. márc. 23. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Megkellene,hogy ismerjelek,de szerintem tervezés meg szervezés nélkül sehova nem mennék egy teljesen idegen emberrel.Viszont mondjuk az egyik tanárommal szívesen nekivágnék a nagyvilági életnek:D:D de ő meg nem ajánlja fel..igaz mért is tenné..xĐ:S:(
2010. ápr. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!