Ki szakítana velem karöltve eddigi életével és vágna neki a világnak?
Figyelt kérdés
Elegem van az eddigi életemből (anyagi zsákutca,üresség) ezért minél előbb szeretnék nekivágni a schengeni övezetnek hogy valahol új életet kezdjek a semmiből.Az út hosszú és nehéz ezért egy vagy több társnak nagyon örülnék!2010. febr. 27. 21:02
1/20 anonim válasza:
Én szívesen mennék, miután elvégzem a tanulmányaimat!
Egyetértek veled, itt semmi nincs..
2/20 anonim válasza:
Én is csatlakozok, ha végeztem a tanulmányaimmal!:)
Megyünk akkor együtt?
Tudsz még várni?:)
3/20 anonim válasza:
Ó istenem bár megetehetném!
neki a vakvilágnak! Nem tudnám hol lyukadnék ki legközelebb..de nem lehet..és ez idegesít..
4/20 anonim válasza:
Én is mennék, ha lenne annyi bátorságom, de sajnos családfüggő vagyok és a család nem akar velem jönni :(
5/20 A kérdező kommentje:
Hát igazából hétfőn indulnék egy táska és jómagam neki a vakvilágnak :)...de akár várhatok is vele kicsit mert sajna nincs sok időm (kilakoltatás,munkanélküliség,42 munkahelyről nem igazoltak vissza mert létszámstop van)tehát mennyit kéne várnom?
2010. febr. 27. 21:45
6/20 anonim válasza:
Én diploma után megyek, de már tudom, hova. Óriási esélyt kaptam, és ezt nem szalasztom el. Az eddigi életemhez képest olyan változás, amiről más álmodni se mer. Csak kell a diploma. De utána itt se vagyok.
7/20 anonim válasza:
én még a középiskolát se végeztem el,nagyon szívesen veled tartanék,neki a vakvilágnak,nemérdekel semmi se csak egy uj élet.
8/20 anonim válasza:
Én bármikor mennék, jelenleg kilátástalan minden. Már a tanulmányokért sem éri meg maradnom.. 23L
9/20 anonim válasza:
Én másfél év múlva, érettségi után költözöm.Úgy néz ki, nekem is egyedül kell mennem..úgy volt, hogy a barátommal megyek, de három és fél év tervezgetés után megijedt és mégsem akarja.
Nehéz lesz, de inkább leszek egy jó országban egy kis hangya, mint egy porfészek királynője.
10/20 A kérdező kommentje:
azok ketten akik velem tartanának vegyenek fel msnre ( dragelir_a_vandor@hotmail.com ) és megbeszélhetjük a többit :)
2010. febr. 27. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!