Van itt köztetek olyan aki magányos, és úgy érzi, hogy nem tud mit csinálni az életével?
:) Persze, hogy van. 15 vagyok, de sehol nem találom a helyem. Frászt kapok a korosztályombéli egyedektől, nincs egyetlen barátnőm sem a suliban, mert az osztályomba csak nyavalygós -20-as intelligenciahányadossal rendelkező "köszcsiikehh"-típusú ribancok járnak, meg sznob barmok, akik iPaddel fényképezgetik magukat, és 5 percenként frissítik a facebook-profiljukat, és a szüleik mindent a seggük alá tolnak. Közös témám nincs velük, nem szeretem sem a Justin Biber-féle retekzenét, sem a vámpíros filmeket, nem járok plázába et cetera...
Szívesen beszélgetnék én bárkivel, csakhát 90% azt se tudja, ki az a David Bowie. Érdekel a fotózás is, de blendenyílásról szintén nem lehet velük órákig társalogni. Érdekel a francia és a molekuláris gasztronómia, de szintén 90%-uk még konyhát se látott... Akkor meg minek haverkodjak velük? Hogy megvitassam a legújabb körömlakktrendeket?
Gondolhatod micsoda öröm így a gimnázium... :D Az otthoni dolgokról meg könyvet lehetne írni..
én ha nem tudok micsinálni,rajzolok vagy lekötöm magam valamivel :))
vagy pl zenét hallgatok :P
és ezért sokan le fogtok ribancozni,deilyenkor amúgy úgy érzem,jó lenne ha lenne barátom,legalább tudnék valakivel beszélgetni,elmenni sétálni,meg kiönthetném neki a szivemet :((
13L
Mindig azt mondják milyen jó a mai fiataloknak stb.
De miért is? Nem kellene általánosítani mert bizony a legtöbb depresszió a fiatalok körében van mert más se hallanak a felnőttektől hogy milyen kemény és milyen rossz az élet stb! Nem csoda hogy a mai fiatalok ennyire szomorúak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!