Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt köztetek olyan aki...

Van itt köztetek olyan aki magányos, és úgy érzi, hogy nem tud mit csinálni az életével?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sajnos igen de vannak jó pillanatai az életnek csak ép kevés sajnos!
2011. júl. 26. 21:24
 2/17 anonim ***** válasza:
De azt még hozzá tenném hogy ne saját magad okold hanem az embereket így könnyebb!
2011. júl. 26. 21:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen. De azért én még így is próbálkozom mit kezdeni vele.. Annyian átveészelnek sokkal komolyabb problémákat, előbb utóbb csak sikerül nekem is.
2011. júl. 26. 21:29
 4/17 anonim ***** válasza:
és a legrosszabb érzés h látod más milyen boldog pedig lehet nincs is olyan szép vagy gazdag mint te.És belegondolsz h egyedül fogsz meghalni.Ennél rosszabb nincs =(
2011. júl. 26. 21:44
 5/17 anonim ***** válasza:

:) Persze, hogy van. 15 vagyok, de sehol nem találom a helyem. Frászt kapok a korosztályombéli egyedektől, nincs egyetlen barátnőm sem a suliban, mert az osztályomba csak nyavalygós -20-as intelligenciahányadossal rendelkező "köszcsiikehh"-típusú ribancok járnak, meg sznob barmok, akik iPaddel fényképezgetik magukat, és 5 percenként frissítik a facebook-profiljukat, és a szüleik mindent a seggük alá tolnak. Közös témám nincs velük, nem szeretem sem a Justin Biber-féle retekzenét, sem a vámpíros filmeket, nem járok plázába et cetera...

Szívesen beszélgetnék én bárkivel, csakhát 90% azt se tudja, ki az a David Bowie. Érdekel a fotózás is, de blendenyílásról szintén nem lehet velük órákig társalogni. Érdekel a francia és a molekuláris gasztronómia, de szintén 90%-uk még konyhát se látott... Akkor meg minek haverkodjak velük? Hogy megvitassam a legújabb körömlakktrendeket?

Gondolhatod micsoda öröm így a gimnázium... :D Az otthoni dolgokról meg könyvet lehetne írni..

2011. júl. 26. 22:03
 6/17 anonim ***** válasza:
nyárvan minden nap 3 után kelek mert nincsenek barátaim se semmi egésznap bent punnyadok de ha kimennék akkor is unatkoznak mert nemismerek senkit szoval kua jo nyár :) remélem kozépsuliban megismerek pár értelmes embert 15/F
2011. júl. 26. 22:09
 7/17 anonim ***** válasza:

én ha nem tudok micsinálni,rajzolok vagy lekötöm magam valamivel :))

vagy pl zenét hallgatok :P

és ezért sokan le fogtok ribancozni,deilyenkor amúgy úgy érzem,jó lenne ha lenne barátom,legalább tudnék valakivel beszélgetni,elmenni sétálni,meg kiönthetném neki a szivemet :((

13L

2011. júl. 26. 23:46
 8/17 anonim ***** válasza:
utolsó,én is rajzolással kötöm le magam,és én sem bánnám ha már lenne barátom,csak hozzáteszem én 16 vagyok :(
2011. júl. 27. 09:51
 9/17 anonim ***** válasza:
sajnos sok boldogtalan ember van a legtöbb fiatal úgy utálom az olyan embereket akik mások csúfolásával és le égetésében érzik magukat valakinek engem is sokat betaláltak de nem érdekelnek egyszer azt mondtam az egyiknek hogy biztos nem szeretnek otthon és másokon vezeted le erre el hallgatott.
2011. júl. 27. 11:13
 10/17 anonim ***** válasza:

Mindig azt mondják milyen jó a mai fiataloknak stb.

De miért is? Nem kellene általánosítani mert bizony a legtöbb depresszió a fiatalok körében van mert más se hallanak a felnőttektől hogy milyen kemény és milyen rossz az élet stb! Nem csoda hogy a mai fiatalok ennyire szomorúak!

2011. júl. 27. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!