Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt köztetek olyan aki...

Van itt köztetek olyan aki magányos, és úgy érzi, hogy nem tud mit csinálni az életével?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát igen fura érzés, főleg ha előtte volt társaságod és egyszer csak kiszakadsz belőle. Csak telnek a napok és te rájössz, hogy már 3 napja nem beszéltél élő emberrel személyesen.. Ha pedig mégis megerőlteted magad és elmész szórakozni, úgy érzed magad, mint egy kívülálló. Én megpróbáltam lementem a városba bulizni, kb 12 ig ültem és néztem a többieket megpróbáltunk erőltetett beszélgetéseket produkálni, aztán éjfélkor szánakozó tekintetetek kíséretében úgy döntöttem inkább hazajövök és megvárom itthon amíg elkezdődik a szeptember, visszamehetek az egyetemre, hogy lekössön valami...
2011. júl. 27. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen nekem is mindig mondják hogy miért nem ismerkedem több emberel ismerkednék ha egy az ízlésünk és életfelfogásunk

nem vagyok bezárkózott de nem birok olyan emberel beszélni akivel nincs egy azon témánk!

2011. júl. 27. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
És még valami barátaimat nem adnám fel más emberek barátságáért!
2011. júl. 27. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem van pár barátnőm akik nem ilyen elhagyatottak mint én,néhanapján fel is hívnak h menjünk 1et hülyülni.Régebben elmentem velük,de annyira rossz érzés volt hogy ha pl elmegy mellettünk 1 pasi,mindőjüket megnézik sorba,engem meghát max azért h micsoda szánalom vagyok :S Pedig nem vagyok különb.Úgyanúgy van kezem arcom,énis érzek,tudok beszélni,szeretni.Szeretem a divatos ruhákat,lehet velem "csajos" dolgokról beszélgetni.Legtöbbjüknek barátja van,nekem még sose volt.Úgy érzem nem is lesz sose.Tudom hogy még fiatal vagyok,nem is akarom elhamarkodni,elég lenne akár 20 éves koromba is 1 pasi(most 16 vagyok) De valahogy érzem h úgyse lesz.Megkérdik tőlem h hány pasim volt már,én meg rávágom 1se,erre nevetnek és megkérdik miért?Most hogy magyarázzam meg nekik h azért mert alig találkozok valakivel,és csak úgy ránézésre 1 beszélgetés után nem fogok valakivel járni,csak hogy meglegyen a neve h pasim van.Pedig ez így működik sajnos.Nekem valakit meg kell ismernem h tudjam illik e hozzám,csakhogy a mai fiúk se ilyenek.Rögtön járni akarnak.Ha azt mondom h nem is ismerlek,erre az a válasz h majd megismersz.Nem értem ezt a világot.Gyakran úgy érzem hogy nem jó helyre születtem,vagy inkább nem jó időzónába.Vagy ez régen is így működött?Akkor egyáltalán miért születtem meg?Csak van valami kis hasznom ezen a világon.De mikor tudom már meg végre mi az?Legalább 1 picit tudnák valaminek örülni.Bocsi h ennyit írok,legtöbben el sem olvassák,csak olyan jól esett ezt kiírni :(
2011. júl. 27. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Néha jól esik kiereszteni a gondokat ilyenkor az ember fel szabadul jobban esik tudom én is.

De ne érezd magad egyedül nem vagy ezzel így még sokan vagyunk!

Végig olvastam az írásod és meg értelek nem is szabad minden féle hülye fiúval össze állni a többi ribi vel meg ne foglalkozz!

2011. júl. 28. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
örülök h te is egyet értesz ezzel.Csak sajnos már kevés olyan lány van aki nem ribi.És aki nem az,azt meg lenézik :(
2011. júl. 28. 13:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy minden ember különböző de sok a szemét ember azt nem tagadom bizony én is nem egyet utálok de a legfontosabb hogy ne magad hibáztasd!
2011. júl. 28. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!