Szerintetek 8 hónapig kint tudnák lenni külföldön? Itt akarom hagyni anyámékat és a barátommal akarok kimenni? 17/L
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 17:23
11/19 anonim válasza:
Mese , mese , mese jóéjszakát !
12/19 id. Géber Péter válasza:
Nyugodtan menj ki! De soha vissza se gyere! Nincs szükség itthon olyanokra, akinek a lábaköze viszket és ott hordja az eszét! A helyesírásodról már nem is szólva! A barátodat meg fiatalkorú megrontásáért kéne lecsukni! Normális országban lehet meg is teszik!
13/19 horex válasza:
# 10
Mit lehet erre mondani?
Egy HP. vagy.
De ne sajnáljuk a sráctol és tezstvíreitöl a pipihúst. Ha elhasználják , jön a következő
14/19 horex válasza:
Géber!
Én a helyesírásáért is lecsuknám, az jobb ok!
:)
Nem mintha én nem vétenék.
15/19 Makai Imre válasza:
Hát a palid az jó nagy palimadár. 17 évesen már többször megcsaltad? Te meg jó nagy ri*anc lehetsz.
16/19 hiuuz válasza:
Menj ki bátran! Neked is, nekünk is jobb lesz!
17/19 A kérdező kommentje:
Először is nem vagyok kíváncsi a vèlemènyetekre. Semmi közötök a magán èletemhez.;) Kiskorú megrontásról szó sincs drágáim, hisz 14 èletèvèt betöltött nem büntetendő szexuális kapcsolat miatt. :) ennyi komment elég volt köszönöm szépen!
2015. ápr. 12. 12:12
18/19 Makai Imre válasza:
Miért teszel fel egy kérdést itt, ha nem vagy kíváncsi a véleményekre. Szerintem sokan jó tanácsot adtak csak te még butuska vagy hogy megértsd.
19/19 anonim válasza:
Te kérdezted ezt ?:
Szerintetek 8 hónapig kint tudnák lenni külföldön? Itt akarom hagyni anyámékat és a barátommal akarok kimenni? 17/L
És nem vagy kíváncsi a véleményekre??? De miért nem?
Ha ki akarsz menni, menj, próbáld ki azt az életet :) De okosan, tegyél félre annyi pénzt, meg az útleveled vagy személyid, ha mégse jön be és a barátod mégsem az a palimadár akinek gondolod, akkor vegyél egy vona , - busz,- repülőjegyet és gyere haza a szüleidhez :) OKOSAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!