Tovább akarok tanulni külföldön azon belül Amerikába. Igazából az ottani katonai képzés érdekel. Miből kell emelt érettségiznem?
Figyelt kérdés
Katonaként könnyebb-e zöldkártyát szerezni?2012. nov. 27. 17:28
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és milyen felvételi követelmények vannak?
2012. nov. 27. 17:29
2/7 anonim válasza:
Tudtommal nem lehetsz katona állampolgárság nélkül. Kicsit 21-es csapdája, úgyhogy tök mind1 miből érettségizel, nem leszel az.
3/7 A kérdező kommentje:
Ő én olyat olvastam csak zöld kártya elég hozzá és 3 év után megkapom állampolgárságot.
2012. nov. 27. 18:11
4/7 anonim válasza:
És a zöld kártyát mégis mire akarod megkapni?
5/7 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy bárhová mennél a nagy világban legyen az Amerika, Ausztrália vagy Anglia a magyar érettségi semmire sem jó..
A másik, hogy Amerikába zöldkártya kell. Az meg hogy azt írják 3 év és megkapod a letelepedési engedélyt nem egészen így van. Hanem úgy van hogy kint tartózkodás esetén 3 év után kezdheted el a letelepedési engedély intézkedését. De ez nem jelenti azt hogy 3 év után rögtön meg is kapod. Vannak akik 5-6 éve intézkednek de mindig elutasítják őket és újra próbálkozna.. Néha érdemes lenne erről a témáról nézni dokumentum filmeket...
A harmadik az hogy katona csak az adott ország állampolgára lehet. Ha te Amerikában akarsz hivatásos katona lenni, akkor előbb szerezd meg az amerikai állampolgárságot.. Előbb nem megy..
6/7 anonim válasza:
katona, rednőr és minden ilyesmi csak amerikai állampolgár lehet. Viszont ha itthon katona vagy van lehetőséged kijutni. Barátnőm férje 1 évet volt kint kiképzések voltak meg nem tudom mik és maradhatott volna még, ha akar.
7/7 anonim válasza:
ja és zöldkártyát csak 2 féle módon lehet kapni, házassággal, vagy lottón. Amugy munkavállalásit kapsz de azt vissza is vonhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!