Szerintetek 8 hónapig kint tudnák lenni külföldön? Itt akarom hagyni anyámékat és a barátommal akarok kimenni? 17/L
Nem célszerű. Mit csinálsz 8 hónapig? Nem tudom hová mennél, de ahol én élek, mindenhez kell regisztráció: bérlet, orvos, iskola stb. Te 17 évesen nem fogod megkapni ha nem a szüleiddel költözöl (arról nem is beszélve, hogy nálunk a regisztráció a rendőrségen van, szóval nem tudom mit fognak szóni a zsaruk.)
Ha bármi bajod lesz vagyonokat fizethetsz, ok. ha van EU-Tb kártyád, de érvényes ha nem jársz suliba? (Ezt kérdezem, már 10 éve nem élek otthon nem tudom, most milyen feltételei vannak a TB biztosításnak). Plusz mi lesz a sulival? Majd folytatod vagy abbahagyod élsz a barátod nyakán? Ráadásul mi lesz ha a barátod otthagyd, haza gyalogolsz?
Szerintem maradj itthon a fenekeden!
Járj iskolába, tanulj nyelveket. Annál is inkább, mert ahogy látom, a magyarral is hadilábon állsz!
Tudod mi leszel kint nem egészen három hónap múlva?
Ha lány vagy akkor prosti, ha fiú, akkor is!!
Elfogy a pénzed, elhagy a barátod, nem lesz miből hazajönni.
Munkát 17 évesen biztosan nem kapsz, a fentebb írton kívül.
Hiányzik ez neked? Edd meg azt amit anyu főz, keményítsd a fejed lágyát, aztán majd vagy 4-5 év múlva visszatérhetsz a témára!
Örülj, hogy lyuk van a seggeden, és szelel! Ne akard kibővíttetni...!
Hidd el, csak jót akarok!
Először is tudnék és nem tudnák!
Másodszor meg minek mennél ki?! Főleg 17 évesen? Tanulj, járj főiskolára, egyetemre és többet fogsz keresni, mint amit külföldön kereshetnél a 8 általános végzettségeddel. (Már ha egyáltalán kapsz kint bármilyen munkát is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!