Akik kiköltöztek külföldre, azok leírnák hogy hova mentek, milyen ott?
Elsősorban az érdekelne, hogy milyenek ott az emberek, mennyivel másabb mint itthon a környezet, szebb -e, tisztább -e, maguk a városok szebbek, jobbak -e, az utcák, az utak szebben, jobban vannak -e kialakítva, maguk a lakóházak többnyire milyenek?
Illetve összeségében mennyivel jobb az az ország, ahová kimentél, és mi inspirált arra hogy kimenjél oda (valószínűleg a magasabb bérek), és visszajönnél -e Magyarországra lakni? (ha esetleg itt is hasonló gazdasági helyzet lenne, és megfizetnék a munkádat)
3 ev London, most 7 honap Becs utan azt mondom hogy eg es fold a kulonbseg Becs javara. Most nem akarok nagyon belemenni, nagyvonalakban, ami miatt elhetobb Becs:
-Sokkal olcsobb es jobb minosegu lakasok.
-Kb ugyanaz a fizetes, illetve itt meg van +2 honap fizu/ev.
-Szinte nincs kulturalis kulonbseg. -
Fenyevekkel kevesebb bevandorlo, foleg az EU-n kivulrol.
-Sokkal egyszerubb, igy surubb hazautazas.
-Szebb varos, utcak, hazak. Persze ez sajat velemeny, angliaban a tegla hazak szerintem rondak es unalmasak.
-Nem utolso sorban sokkal jobb idojaras. (Nem szakad non-stop az eso)
> mi inspirált arra hogy kimenjél oda (valószínűleg a magasabb bérek)
Én úgy jutottam ki Kanadába hogy egy vancouveri startupnak dolgoztam Interneten keresztül. Pénz az nem volt gond, sőt. Jogbiztonság, egészségügy, szeméyes biztonság. Írtam már a site-on: Erdős Virág verseit olvasd, Van Egy Ország, Na Most Akkor ( [link] Fábri Péter "Ti vagytok az én problémám", Napoleon Boulevard - Álmunkra vigyázz. Vigyázat, ez a négy együtt depressziót válthat ki.
> visszajönnél -e Magyarországra lakni
Nem túl valószínű. Most éppen itt vagyok látogatóban, tömegközlekedtem pár napja, lementem aluljáróba is, köszönöm szépen, egyszer elég volt, majd pár év múlva megnézem újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!