A te városodból, ahol most élsz, tapasztaltad, hogy sokan kiköltöztek, kimentek külföldre de főleg Angliába?
Miért választják Angliát, és miért oda mennek ki legtöbben?
Hogy találnak ott lakást szerintetek?
Vajon ezek az emberek akik már UK ban vannak hány forintot vittek magukkal?
Vajon szakmunkás végzettség nélkül is felveszik őket szakácsnak, pincérnek Angliában?
Mennyit keres Angliában egy pincér vagy szobalány?
Nem értem, hogy miért mennek ilyen sokan Angliába, azt mondták a TV-ben, hogy ott nagyon drága az albérlet.
Drága az albérlet, de az emberek többet keresnek. Én pl. egyetemre jelentkeztem, írták, hogy fel is vennének és biztosítanak 1szoba+fürdő lakást (tehát már nem kell ezért aggódni).
Amúgy kint élnek unokatestvéreim (nem csak ott, Németországban, Ausztria, Ausztrália), ők is majdnem semmi nélkül kezdték...de még mindig ott vannak, valaki már családot is alapított.
Talán ami fontos, legyen nyelvvizsgád és sokkal több út nyílik meg előtted. (Habár a nyelviskolát ott is elvégezheted...ha van rá időd...de megéri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!