Miért nem képes az emberek többsége halkan felállni? Sokan tolják a széket, amikor fel akarnak állni. Nem veszik észre, hogy milyen hangos? Meg amikor betolják a helyére, akkor is (már ha nem hagyják úgy).
Na, látszik a többség itt is....Sok neveletlen (igen, ez nevelés kérdése, engem erre neveltek, iskolában is).
Fura, hogy nem automatikus az ilyesmi.
Mit, hol kérjek?:) Ülők a könyvtárban, kávézóban, és mindenkihez menjek oda, hogy majd ha feláll, ne húzza végig a széket a padlón, mert baromi hangos?
Írd le, hogy miből derült ki EGYÉRTELMŰEN, hogy felháborodtam.
Az is a gondolkodás hiánya, hogy csak szélsőségekben tudtok gondolkodni. Síri csend - hangoskodás, más zavarása. Átmenet, az nincs, mi?
Olyan, mint amikor éjszaka zavar a zaj, nem tudok aludni tőle. Zavar, ha beszélgetnek körülöttem, ha óbégatnak az utcán. Laktam a budatétényi út mellett, ott nem zavart a forgalom zaja (pedig van). A kulcs: középút. A síri csend és a szék padlón való húzása közt van különbség. És a szék kihúzása se hangtalan, de igenis neveletlenség, ha konkrétan végighúzza valaki a padlón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!