A mai 15-17 éves lányok többsége miért flegma?
Igen lehet a nevelés hiánya, vagy rosszul nevelik, vagy a suliba olyan társaságba keveredik ahol ilyenek a barátai tőlük ezt látja azt hiszi ez a jó aztán átveszi ezt a szülei legnagyobb örömére, és az olyanok örömére akik normális lányt akarnának maguknak.
Én barátnőmnek is voltak ilyen beütései, ez mellett okos, intelligens, kedves lány csak néha ha olyan társasággal megy bulizni a volt osztálytársaival akkor egy pár napig ilyen de szerencsére tudom kezelni és mindig leszoktatom erről, de néha az agyamra megy ezzel.
mert szerintük menő.
( szerintem nem.)
18/L
Szerintem azért, mert a kamaszkor lényege a lázadás. Bármi ellen, amit rájuk erőltetnek. Az egyik ilyen kényszer a tisztelet mások iránt. (Idősebbekkel, idegenekkel, szülőkkel, stb.) Márpedig amit muszáj, az ellen tiltakoznak.
Egy másik mód erre a megbotránkoztatás. Ha az ellenkezőjét csinálják, mint amit elvár a környezet, akkor mindenki elképed, hüledezik és felháborodik, és ez nagyon jó érzéssel tölti el a kamaszt, mert ez egyértelmű visszajelzés neki, hogy ellenállt a kényszernek. (Falfirka, rongálás, náci jelképek, death metal, punk, emo, goth, sátánizmus, stb. Ezek mind a lázadás eszközei.)
Ez nem mai specialitás, nem kell minden szart a mai csúnya rossz világra és csúnya rossz fiatalokra fogni. A kamaszok értelmes része mindig is cinikusan, karikatúraszerűen szemlélte a világot, mivel ez a szellemi érés kora, egy csomó inger éri őket. A gyerekkori ideálok összeomlanak, apa és anya nem mindenható, emberek éheznek, bizonytalan a világ... Sok mindent meg kell emészteni, és ebben a korban kiélesedik a kritikai érzék, fekete humorral, látszólagos közönnyel állnak a dolgokhoz. Később ez majd megváltozik.
A mai kamaszoknak pláne nincs könnyű dolguk, a régi értékék összeomlani látszanak(család, nemi szerepek, biztos állás), de újak még nem alakultak ki. Ez társadalmi probléma, a kamaszokat azért érinti különösen, mert nincs egy normális modell amit követni tudnának. Erre rátesz még, hogy az országot hülyék irányítják, megkavarják az egész oktatási rendszert, ők sem tudják mit akarnak.
Szóval tininek lenni mindig is egy nehéz időszak volt, most meg pláne az. A bizonytalan a legjobb szó rá, csak sötétben tapogatózunk minden téren a jövőt illetően.
Nem kell mindent rogton arra terelni hogy " Mert a szulok hanyagoljak!"
!!! Szimplan csak aki normalis volt annak hazavagta a regi szemelyiseget a tobbi hulye! Nem kell ahhoz olyan tarsasagba keveredni,eleg ha csak egy osztalyba jarsz azzal a sok "ultrameno"-nek nevezett ribivel...!!! Dehat amig vilag a vilag,addig ugyis ok lesznek elonyben!!! :///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!