Hogy lehet ilyen kegyetlen az emberek többsége?
Figyelt kérdés
A youtube-on felkapott kislány videójához írt kommentek mutatják meg igazán, hogy mennyi gonosz ember él köztünk. www.youtube.com/watch?v=P3bgnIV6obQ2012. nov. 14. 04:36
1/11 betlindis válasza:
szerintem nem az emberek többsége kegyetlen, ők csak az a kisebbség, akik nagyon hangosak.
2/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=HjbyloiruSg&feature=related
Ez a kislány felkapott??? Hol??? No comment....
3/11 anonim válasza:
Általában az ilyen helyeken csak az emberi dögök veszik a fáradtságot, hogy beírjanak valami szellemesnek gondolt horkantást. A jobb érzésű emberek ritkábban szólnak hozzá ilyesmihez.
4/11 anonim válasza:
Úgy nézem éppen a bőszen ítélkező "kritikusok" az alpári tahók.
5/11 anonim válasza:
Mégis mit fűzzenek hozzá egy ilyen videóhoz?
Szégyen a köbön amennyi baromságot összehord.
Az ilyen gyereket nem szabadna net közelée engedni mert csak szégyent hoz a szüleire.
6/11 anonim válasza:
hát ja mit kéne kommentelni azt hogy ügyes vagy csak így tovább.??
7/11 anonim válasza:
Úgy tudom nem kötelező kommentelni. Aki pedig ellenállhatatlan késztetést érez, az is megteheti kulturált formában, főleg ha már annyira felsőbbrendűnek érzi magát. Lek.rvázni egy 13 évest nagyobb baj, mint az hogy ő miket hord össze. Amúgy én sem támogatom mindazt, amit csinál, félreértés ne essék.
8/11 anonim válasza:
ma 08:26:
A szókiforgatás az megy, látom.
Lehet nem beszólni, vagy kulturáltan kommentelni is.
9/11 anonim válasza:
igen és lehet letiltani a kommenteket vagy nem feltölteni az idióta videókat.
10/11 Andizsuzsi válasza:
A kommenteket letiltották, nem tudtam megnézni, de 1. az nem a többésg véleménye, hanem egy szűk kisebbségé (bár lehet, hogy a többségé is hasonló lenne, azt nem tudhatjuk) 2. Aki kitesz magáról egy bármilyen filmet a netre, legyen akár 13 éves, annak viselni kell a következményeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!