Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem éreznétek büntudatot ezért?

Nem éreznétek büntudatot ezért?

Figyelt kérdés
Befizettek egy relatíve drága kirándulásra, amikor a szüleitek egy farmert nem tudnak megvenni nektek. Azon a pénzen egy csomó ruhát tudtam volna venni. Hiába kerülne rá, ruhát csak ritkán vásárolunk.
2014. nov. 25. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha választani kell, én előbb költöm a pénzt utazásra, mint ruhára. A ruha elkopik, az élmény viszont örökre megmarad.

De egyébként nem tiszta, hogy ki fizetett be, ki nem tud venni, és kinek kellene, hogy bűntudata legyen. Egyáltalán ha már saját magamnak fizetek be utat, akkor miért kellene, hogy a szüleim ruházzanak? Akkor nyilván telik magamnak ruhára is, nem? Vagy te most gyerek vagy, és a zsebpénzedről van szó?

2014. nov. 25. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Aha, gyerek vagyok. A zsebpénzemet költöttem az utazásra, de ruhám nincs.
2014. nov. 25. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha szükséged lenne ruhára, és most kénytelenek a szüleid venni neked, amikor nekik nem telik rá, akkor nem volt szép tőled. Ha viszont simán elvagy az eddigi cuccaidban, akkor egyáltalán nem gond. Én már felnőtt vagyok saját keresettel, de százszor inkább költöm utazásra, mint ruhára. Utóbbit csak akkor veszek, ha már tényleg nagyon muszáj.
2014. nov. 25. 18:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából, van ruhám, csak nagyon kevés. A szüleimnek telik rá, csak amíg szét nem szakad nem veszünk. Szerintük 1 max. 2 nadrágban el lehet járni egy évben.
2014. nov. 25. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
De akkor most mi a gond? Miért kellene bűntudatot érezned? Hogy fontosabb az utazás, mint a ruha? Mindenkinek más a fontos. Feltételezem, azért nem úgy nézel ki, mint egy hajléktalan. A világ annyi, amennyit látsz belőle. Én inkább azokat az embereket nem értem, akik mániásan gyűjtik maguk köré a tárgyakat, miközben a világból nem láttak még semmit.
2014. nov. 25. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha telne ruhára és 1-2 nadrágban járatnak, akkor már bocsáss meg, de nem teljesen normális a világképük. Én azzal is vitatkoznék, hogy a ruhánál fontosabb az utazás. Tipikusan az az eset ez, mint amikor a meg nem mondom melyik rétegnek a házainak nincs ablaka, de bent a nappaliban befigyel a nagy plazmatévé. Utazgatni miközben nincs normális ruhája az embernek, szerintem eléggé furcsa. Jó persze nem tudom, hogy mik a részletek.
2014. nov. 25. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Én inkább öltözködöm a C&A-ból, és utazom, minthogy prémiummárkás ruhákra költsem el a fizetésem. Egyszerűen nem érdekel annyira az öltözködés. Nem kell ahhoz harminc öltözetnyi cucc, hogy az ember csinosan tudjon megjelenni, elég csak jól összeválogatni néhány ruhadarabot, és azokat kombinálni.

2014. nov. 25. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam a C&A már több mint elég... van azzal valami baj? Eddig nem is gondoltam rá, hogy az nem elég jó :D
2014. nov. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!