Hogy éreznétek magatokat ha normális védekezés mellett terhesek lennétek?
Bocs, de én ebbe nem hiszek, normális védekezés mellett nem lehet teherbeesni. Valamit elszúrtatok, ellnőriztétek az óvszert, jól volt feltéve, jó volt a méret?
Évek óta azt használok, előfordult, hogy kiszakadt, de a mi hibánkból, tanultunk is belőle, viszont még ilyenkor is ott volt az esemény utáni tabletta. Ezen kívül soha semmi gond nem volt.
A másik meg nem fekszek le ismerősökkel...
De lehet èn gyógyszer ès gumi együttes hasznàlata mellett lettem terhes, igaz 10èves kapcsolatban, tehàt nem okozott gondot.
Kèrdèsre vàlaszolva nem hiszem hogy megtartanàm.
Elképzelhető, hogy nálunk is ez a helyzet - fog. gátló mellett késik.
Ha én most babát várnék, az egyetlen aggodalmam az lenne, hogy nem lesz-e baja a gyógyszertől. Egyébként azt hiszem, mindketten örülnénk neki, nemsokára amúgyis szeretnénk.
A te helyzeted viszont nagyon nehéz. Én igyekezném megoldani, ha már jönni szeretne, hogy meg tudjam szülni és fel tudjam becsületben nevelni. Ha úgy érzed, hogy semmiképp nem lehetséges vagy nem szeretnéd, akkor tudod a választ :) Remélem jól döntessz, és később nem bánod meg, akár mi is lesz a döntés :) Ja, és magadra hallgass, a te életed, te tudod, mit kell tenned ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!