Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erről mit gondoltok? Hogy éreznétek?
Figyelt kérdés
Párom jobban szerette az exét, mint most engem. Tudom, hogy szeret és nem menne vissza hozzá, meg csak én kellek neki, mert már engem szeret, de akkor is. Szerintetek?2014. nov. 16. 20:32
1/10 anonim válasza:
* Tudom, hogy szeret és nem menne vissza hozzá, meg csak én kellek neki, mert már engem szeret, de akkor is
Kit akarsz becsapni? Magadat, vagy mást, mert mindkettő felesleges:)
2/10 anonim válasza:
Papírod is van erről, vagy csak az önbizalomhiány gondoltatja veled? Esetleg van egy csudálatos gépezeted, aminek a segítségével összehasonlíthatod az ő érzéseit mindkét személlyel?
3/10 A kérdező kommentje:
tőle tudom
2014. nov. 16. 20:35
4/10 anonim válasza:
Tényleg? és ezt mondta neked, hogy jobban szerette az exét mint téged? Igy szó szerint?
5/10 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Talán csak idő kell hozzá, hogy téged is annyira szeressen.
Én pl. az exembe jobban bíztam mint a mostani pasimba, de még nem régóta vagyunk együtt és ki kell alakulnia a dolgoknak.
6/10 anonim válasza:
Ha ilyet mondott neked, akkor bunkó. Ha bunkó, akkor újabb példája vagy annak, amikor a nők a bunkókra buknak. Ergo megérdemled a sorsod, lubickolj csak benne.
7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, tessék felnőni, és megtanulni, hogy két embert nem lehet egyformán szeretni, és hogy a szeretet nem verseny, a másikhoz való tartozás meg nem arra való, hogy "majd te megmutatod az exnek, hogy te aztán, téged aztán.."
Van aki a multja, van aki a jelene, és van aki a jővője egy másik embern
9/10 A kérdező kommentje:
igazából nem nekem mondta, hanem egyik közös ismerősünknek.... megkérdezte tőle, hogy ki az, akit eddig a legjobban szeretett...és az egyik exét mondta.. de azt mondta, hogy ettől függetlenül már nem érez iránta semmit...csak engem szeret.
2014. nov. 16. 22:47
10/10 anonim válasza:
Eleve milyen hülye kérdés ez, hogy kit szeretett a legjobban... nálam ilyen nincs, én egyik fiút sem szerettem jobban a másiknál, hanem mindegyiket máshogy. Lehet, hogy az exe ilyen lángoló, megőrülős szerelem volt, ami aztán ugyanolyan hirtelen ki is aludt, veled viszont nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb. Szerintem azzal foglalkozz, hogy most veled van, téged szeret, az meg nem számít, előtte mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!