Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Gondoltok? Hogy éreznétek?
Barátnő mis járt már így, bár ők kétszer találkoztak, és ráadásul az ismeretség révén belement egy pettingbe is.
Két hétig sírt, iszonyúan megalázva érezte magát.
A fiú átb@szott! Nem jöttél be neki, kész. Az hogy ő neked szimpatikus AZ KÖZEL SEM BIZTOS HOGY TE IS NEKI! Elviselte azt az egy találkozót, mert biztos nagyon idegesítő lehetsz, és nem kért belőled többet ennyi! NEM KELLESZ NEKI! Gondolom te a mai napig is vele álmodozol meg minden, de akkor b@szd el az életed és folytasd csak! Egy dolgot tehetsz: elfelejted, mert ha nem két kimenetele lehet a dolognak. Találkozol megint vele és jól átver megint (legközelebb majd akkor találkozhattok ha dugni akar megint...), vagy azonnal nem ver át, de bízni már nem tudnál benne (ha van egy csöpp eszed is) vagy ha már megbízol benne megérdemled hogy megint megkapd amit kaptál már...vagy többet. De tudod vannak földön járó emberek akik azok közül valók akiknek van szívük és nem basszák át az olyan buta libákat mint te! Javasolnék, hogy köztük válogass párt, ha meg nem akkor kívánom hogy még jó sokszor megjárd, mint a sorstársaid, akik itt vezetik le a feszültségüket.
Összegezve tehát ha elkerülöd és elfelejted akkor te még élhetsz boldog kapcsolatban valaki mással. Keresd meg ezt az illetőt aki úgy fogad el ahogy vagy, és nem verne át. Ha megint beleakadsz valami ilyenbe, vagy netán ugyan ebbe a srácba, akkor meg szerintem úgyis csak egy idegroncsként fogod végezni. Ne rontsd el az életed azzal, hogy beleveszel minden xar embert! Te voltál ma a 3.ilyen válaszom, és nem tudom hogy vagy ennyire buta vagy vagy ennyire nem érted te sem hogy mennek a dolgok. Nem kelettél neki, ezt az egyet vedd tudomásul és LÉPJ TOVÁBB! De egy dolog nagyon fontos! Te senkit se verj át, mert akkor olyan leszel mint ő. Amúgy meg chat után egy embert max megkedvelni lehet, és egy találkozástól nem lesz semmi. Bebeszéled magadnak mert kudarcot valottál mint nő, és ezt nem tudod feldolgozni! Eldobott mint egy wc papírt a használat után...érted:).
Én 4éve vagyok együtt a barátnőmmel, akit megbecsülök tiszteletbe tartok, meg minden...és ugyanezt elvárom tőle is. Én még sose vertem őt át. Szerintem ez egy normális kapcsolat alapja.
Amúgy meg én szarul érezném magam nagyon. De igyekeznék túltenni magam rajta és elfelejteni. Mást nem tehetsz. Egyszer átbaszott, nem kicsit, át fog még nagyon sokszor. Te egy kidobható semmiség vagy neki. Bármit is állítsanak a fiúk...mert ugye mi le tudjuk hazudni a lánynak az égről a csillagokat is, csak hogy azt tegye amit akarok. (ezt persze az okosabb csaj nem veszi be...) Én is ilyen voltam, de egy embernek nem hazudtam: a barátnőmnek. Miért? Mert tisztelem. Ha hazudtam volna neki az elejétől meg átverem az azt jelenti hogy nem akarok attól a lánytól semmit.
ja még valami: örülj neki hogy kiderült ilyen időbe, hogy milyen alak...és nem később!
Arra gondoltál már ha ez nincs milyen jövőd lett volna vele?
Hát valami ilyen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
OLVASD VÉGIG!
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!