Olaszország vagy Görögország?
Attól függ, hogy mit értesz nyaralás alatt. Ha egész nap a homokos parton akarsz dögleni, akkor édesmindegy, hogy melyiket választod.
Az tény, hogy Olaszországban drágább a nyaralás... így ha semmi aktivitás nem vonz, vagy hajlandó vagy nagyobb távolságot is beutazni egy-egy látnivalóért akkor Görögország.
Ha aktívan szeretsz kirándulni és érdekelnek az építészeti, kulturális dolgok valamint az olyan turistaattrakciók amiért kicsit utazni kell ott is, akkor Olaszország több érdekességet tartogat
Nálam pont fordított az arány, kb 14-15x Olaszország 3x Görögország.
Szeretem aktívan eltölteni a nyaralást amellett, hogy a tengerparton fetrengek. Így kirándulok várakba, kastélyokba, meglátogatóm a különböző építészeti stílusokban épült épületek legszebb darabjait, templomokat, egy-egy érdekesebb múzeumot,akváriumot, vidámparkot, hógolyóztam az augusztusi hőségben
, jártam aktív vulkánon, kirándulok vízesésekhez, hegyet mászok. És bár személyesen több olasz várost ismerek mint magyart, még mindig rengeteg hely van ami érdekel és még nem voltam (pl szellemvárosok, Materai barlangváros, Cinque Terre)
Szerencsére Olaszország nem egyenlő azzal amit a legtöbb ember gondol róla (Bibione, Jesolo meg Rimini...)
Csak pár album róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!