Olaszország vagy Görögország?
A családdal elakarunk menni nyaralni valaki Olaszországba szeretne elmenni, de valaki Görögország mellett érvelt..
Én nem tudom eldönteni, hogy melyik hellyel járnánk jobban és melyik a szebb.
Ti melyiket választanátok?
Olyan emberek válaszát várnám elsősorban akik már voltak valamelyik országban. Előre is köszi =) 15/L
Én Görögbe voltam.:-) Evia gyönyörű szigetén szálltunk meg, de igazából ez egy körutazás volt és rengeteg szép dolgot láttam.Korinthosi csatorna, Meteorák, Edipauros-ban megnéztük a hatalmas ókori színházat, amiért már magában megérte volna annyit buszozni. A görögök nagyon kedvesek, segítőkészek, imádják a magyarokat.:-)
Ha viszont most választhatnék, Olaszországot választanám, mert ott még nem voltam és kíváncsi vagyok az emberekre,a gyönyörű épületekre, a hangulatra, a jó ételekre. Firenzébe, Velencébe mindenképp elmennék, majd Rómába is.:-)
Én eddig még csak Görögországban voltam [4 nap múlva pedig már fürdeni fogok az olasz tengerben, de csak 1 napra, mert
átutazóban leszünk ott], és imádtam!! :)
Görögországban nagyon sok gyönyörű helyre lehet eljutni, míg Olaszországban általában csak Bibionebe, Jesoloba, és Riminibe szerveznek utakat, amik csak kis üdülőfaluk, amikben semmi csodálatos nincs.
Huha :) Válaszból elég sok féle van .. :P
Én Olaszországba mennék el, már csak Róma miatt is.
De szerintem Görögországban sem csalódnék!
Köszönöm a válaszokat! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!