Valaki aki a kozeljovoben utazik Londonba? A tobbi lent
En szeptember vegen koltozok Londonba a testveremhez.
Ha van olyan aki hasonlo helyzetben van, akkor azzal szivesen beszelgetnek, hogy ne egyedul izguljam vegig az utolso par hetemet Magyarorszagon. Persze ott a csalad, a baratok de nem ebben a helyzetben. Ertitek:)
19L
Basszus, erről azt hiszem már lekéstem :)
Én elvileg október közepén megyek ki, de még nem izgulok különösebben. Gondolom az utolsó napok lesznek a legnehezebbek :)
34F
Igen, Londonba.
Milyenek amúgy az első napok? :)
Nekem tetszik nagyon!:) Itt porges van nem ugy mint magyarorszagon.
Tegnap volt az elso munkanapom az is tetszett.
Annyit furcsalok egesz Londonba, hogy szerintem egy kezemen megtudnam szamolni, hogy mennyi angolt lattam itt az elmult par napban. Mondjuk mondtak hogy igy lesz szoval annyira nem lepodtem meg. London melyik reszere mesz? Mit fogsz dolgozni?
Egyiket sem tudom még :) De komolyan. Munkám biztos hogy csak kint lesz, de szállásom sincs még. Dél-London lesz különben elvileg, egy kinti barátom mindenképpen azt javasolta.
Attól egyébként én kifejezetten tartok hogy én is olyan környezetbe kerülök ahol nincsenek angolok. Ha így járok akkor ahogy fejlődik az angolom úgy próbálok szépen fokozatosan egyre "angolosabb" közegekbe kerülni. Nekem a nyelv is fontos, úgy értem az hogy folyékonyan megtanuljak angolul az meg csak úgy fog menni hogyha nap mint nap és minden órában azt használom, nemcsak amikor leugrok a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!