Megbuktam matekból és fizikából és ha jól tudom ahusztus 25. -én lesz a vizsga de mi 19. -én megyünk Londonba már a jegy is megvan sajnos és nem tudom mi a teendő?
Meglehet oldani hogy később vagy hamarabb pótvizsgázzak?
vagy ne is álmodjak?
Kérdezd meg, hogy lehetséges-e, de mielőbb!
Ha azt mondják, hogy nem, akkor a jegyet át kell tetetni korábbra, vagy átadod másnak.
nem kívánság műsor, nem lehet áttetetni a vizsgát, örülj hogy egyltalán ilyen lehetőséged van.
Vagy kihagyod Londont, vagy átrakatod a jegyet, vagy duplázod az osztályt...
A pótvizsga szent.
Ahogyan minden vizsga is.
Vagy tanulsz addig és levizsgázol, vagy buksz és osztályt ismételsz.
Esetleg kimész LOndonba 19-én, és picit előbbre vesztek egy másik jegyet csak neked haza, bár az az igazság nem szolgáltál rá, és kb 20eFt az is...
Miből gondolod, hogy a pótvizsgára elég csak megjelenni és automatikusan átmész ? A pótvizsgán ugyanolyan vagy hasonlóan nehéz feladatokat kapsz, mint amelyiken megbuktál...
A pótvizsgának éppen az a lényege, hogy tisztázd amiről kiderült, mégsem tudod, kapsz egy esélyt újra átvenni az anyagot. Ha nem teszed, az újabb bukta borítékolható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!